Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
Félreértjük egymást, te egy ügyes fickó vagy akinek volt egy gondja és megoldotta.
Én csak stílusomban előadtam a véleményem.Majd ha lesz időm megizzasztom egy kicsit a kártyát hogy mi újság. Ha van kedved, csinálhatnál egy olyat hogy ATT-ben csinálsz egy backup-ot (programban van rá lehetőség, csinál egy .reg file-t), majd uninstallálod az ATT-t méghozzá úgy hogy törlődjenek a beállítások is. Újraindítás után installálod (lehetőleg valami friss bétát) és csinálhatnál egy képernyőmásolatot a fan rpm/temperature táblázatról, ami az alap. Ezt fellökhetnéd valahova hogy lássam. Azért lenne ez jó, mert én nem emlékszem túl magas fan rpm bejegyzésre egyáltalán, magyarán ez lehet hogy kicsit közelebb visz ahhoz, hogy mi is volt az eredeti probléma.
Ezután ételemszerűen az ATT backup-ját visszaadod (enter), így a beállításaid jó része magmarad. -
mikk2000
őstag
Nekem semmi bajom azzal, ha valaki hűtőket cserélget. Csak legyen valami értelme
Igazából nem hiszem, hogy ami az ATT-ban szerepel alap ventibeállítás az olyan tökéletes lenne. Elvégre 100fok az meglehetősen magas hőmérséklet.
Ami az ATT-ben kiolvasható az a táblázat a kártya bios-ába az Asus által belekalapált adatok. Ameddig nem állapít meg maximális fordulatot a ventinek, addig az a hőmérséklet a gpu-ra nem káros, ez evidens.
Ha ennyire melegedett a kártya ekkora venti fordulat mellett, akkor az a kártya vagy hibás gyárilag, vagy feszmoddoltad, vagy a ház szellőzése rossz. Én pl egyáltalán nem vettem ki a kártya takaró lemezt a kártya mögül.
A kártyára pont azért esett a választásom mert olvasgattam a kártya topikját, és mindenki dícsérte milyen csendes. És valóban. Tehát a hiba valahol nálad lesz, mert az nem lehet hogy mindenkinek megfelel az asus hűtése csak neked nem. Ha egy Sapphire hűtését cseréled le, még gratulálok is hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest