- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Amint látszik, irásom a mértéktelenekről szól.
Igen ez jól látszik. De mint annyi midnent, lehet ezt is mértékkel is csinálni. Aki még sosem futott össze a rókával , vagy filmszakadással, az valószínűleg tudja miről beszélek.
Tehát lehet értelmesen is, nemcsak úgy, hogy az ember ne emlékezne semmire.
Egyébként pedig tényleg vannak olyan emberek, akik nem (vagy nemnagyon) bírják az alkoholt, vagy a cigarettafüstöt, satöbbi.
''Töményben '' pedig ajánlom a különféle gyümölcsös snapszokat (, pl. füge , vagy mézes diós )ha esetleg kiváncsi lennél rá, de az alapján amit írtál úgy gondolom, hogy először csak szagold meg, vagy egy nagyon kis kortyot kóstolj bele. PErsze szigorúan csak akkor, ha ehhez van kedved.
Félek, hogy függövé válok, félek, hogy nem önmagam leszek, félek, hogy elveszitem az önkontrollomat (mérnem használtam ezt a szót feljebb?), és félek a következményektől, aminek esetleg nem leszek ura. Én szeretem magam irányitani a dolgaimat, a legapróbb dolgokig. Nem hagyom, és asszem el is vesznék a magam szemében, ha ez kicsúszna.
Félsz , hogy nem az fog történni, amit te szeretnél, netalántán nem tudsz a dolgokra hatással lenni?
Érthető az érzésed, ámbátor van egy olyan érzésem, hogy ez a fajta félelem valamiképpen kapcsolódhat egyfajta korábbi megszégyenüléshez is. PErsze lehet tévedek. Csak nekem ez ugrott be. -
divot
veterán
Sok mindenben igazad van: például én sem szerettem soha a pálinkát, egyszerűen fizikai rosszullétet éreztem az úgynevezett hápéktól. És nem értettem, hogy miként lehet ezt a szart vedelni. (Ma sem értem.)
Viszont azóta ittam néhány igazi pálinkát, és bizony nagyon finomak is akadtak köztük. Például az egy kifejezetten érdekes hatás, amikor az ötven fokos pálinkánál nem azt érzed, hogy szétégeti a nyelőcsövedet, és a beled teljes tartalmával indulna azonnal visszafelé, hanem, hogy tényleg barackból, vagy cigánymeggyből készítették, és milyen finom a gyümölcs zamata a nyelved végén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Horgász topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged