- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Nem lehet, hogy inkább az oldallap berezonál? Szerintem sokkalta jellemzőbb a ház rezonanciája, mint a ventillátor zaja. A légáramlat keltette zaj jellemező, nem lehet összehasonlítani, a rezonanciával. Próbáld ki a ventit úgy, hogy kiveszed és a kezedben tarta kapcsolod be. Akkor fogod tapasztalni a venti valós zaját. Én azt szoktam csinálni, hogy kicsit megfeszítem ilyen-olyan úton-módon a ház oldalfalát, hogy kevésbé vegye fel a rezgést.
-
Aprósólyom
addikt
Szia!
Nekem egy vmi nagyon rossz samsung winyóm van, ami nagyon remeg, és az olcsó házam beleremeg tőlle. Egyébként szerintem a ház súlya nem akkor befolyásoló tényező, mint a szerkezetének masszivitása, ami inkább a jó felépítésből, gyártásból száramzik, mint a súlyból. Na mindegy nem is ezt akartam írni.
A winyónak a rezgéseit kegyetlen jól letudod szűrni, zajcsillapító szivaccsal, ami a mélynyomókba szoktak tenni. A somogyi audiótól is lehet venni. szerintem egy kb 40*60-as szivacs kb 800 lehet. A szivacsot becsomagoltam antizacsiba, rátettem a winyót, rákötöttem kötegelő, hogy ne csússzon le a winyó a szivacsról szállítás közben. Az edigi ''légkalapácsom'' meg sem hallatszódik, azóta fáj az élvezet, mikor bekapcsolom a gépet.Szerintem ez olcsó és jó ötlet. A merevlemez hűtéséről lehet gondoskodni esetleg aktív formában, nekem ilyen van. De ha nem hűtöd akkor sem lehet nagy gond, kivéve ha 200GB adatot húzál át a haverod winyójáról egyszerre. A legutóbbi, vagy azelőtti CHIP magazinban közöltek egy hatalmas Google HDD tesztet amiből megállíptották, hogy egyáltalán nem jó lehűteni hidegre a winyókat, mert azzal romlik az élettartama, és az adatbiztonsága. Egyszerűen úgy kell hagyni őket ahogy vannak, a saját hőmérsékletükben. Persze légáramlat útját nem szabad elzárni, ergo ne dobozoljuk be, vagy valami minimális hűtés mehe neki. Ezek tapasztalataim, de lehet megosztom majd a logoutban, ha meghagyod az előjogot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest