- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_Sanyi
csendes tag
A HP jó notebook-márka, ajánlom mindenkinek. Masszív notebook-okat gyártanak, amik nem is rondák. Az online chates supportjuk pedig igazán jól működik. Eddig kétszer volt problémám, egyszer ki akartam szedni a DVD-írót és ehhez kellett egy útmutató (adtak egy teljes, könnyen érthető, részletes szétszerelési útmutatót), majd egy driverrel voltak problémák, de mind a kétszer segítettek. Nagyon meg vagyok elégedve a notimmal, már három éve nyúzom, és többször is leesett a táskával együtt a vállamról (tudom, megérdemelném, hogy tönkremenjen
, de kisebb kopástól eltekintve semmi baja. Ja, a noti nehéz, vastag és melegszik, de desktop replacementnek vettem, szóval sosem akartam az ölemben melengetni. Ez egy pavilion ze5415ea. [link]
Több helyen is olvastam, hogy a HP többnyire jó minőségű notikat gyárt, noti ügyben érdemes böngészni a www.notebookreview.com-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Képregény topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest