- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
válasz
VaniliásRönk #55 üzenetére
Egyébként nem értem mivel rosszabb a Cinnamon mint a Unity, előbbi legalább egy használható GUI-t gondolt tovább, a Unity-vel meg ugyanúgy a hajam téptem minden alkalommal mint az OSX-szel.
UI design terén semmi, simán a legpofásabb, leghasználhatóbb DE-k egyike. Erőforrásigény (memória), stabilitás viszont sajnos tapasztalataim alapján botrányos. Szülőknek raktam fel Cinnamonos Mintet, a hajukat tépik a folyamatosan kinyiffanó és újrainduló fájlkezelővel, asztallal. DE váltás lesz (és akkor már valószínűleg disztró is), a Unitys standard Ubi úgy tűnik mint alternatíva már kilőve.
Valószínűleg Gnome lesz, windows témával és az elrendezést biztosító pluginekkel.
-
pengwin
addikt
válasz
VaniliásRönk #55 üzenetére
Én is évekig használtam Mintet, nincs semmi bajom a Cinnamonnal, csak azt írtam, hogy az tényleg a Windows-féle asztal metaforát másolja. Gnome 2 azért szerintem egyedibb volt a dupla paneljével, ahhoz most egy MATE áll a legközelebb (out-of-the-box), de a Cinnamon és a Gnome 3 is bekonfigurálható olyanra.
Jó dolog a Mint, én nagyon hálás vagyok nekik (meg az uborkának), hogy megkönnyítették az átállást számomra Windows-ról (én is még a hetesről váltottam), de ettől még szerintem eléggé nyilvánvaló, hogy a frissen megtért linuxos újoncok a célközönség a Mint esetében (lsd. mellékelt ábra: te is és én is mint felé vettük az irányt újoncként). -
pengwin
addikt
válasz
VaniliásRönk #53 üzenetére
a Mint a tranzitzóna...
Szerintem elég pontos megnevezés a Windows 10 által elűzött felhasználókra. -
ROBOTER
addikt
válasz
VaniliásRönk #49 üzenetére
Csak a Unity meg is maradt shell szinten, ellentétben a Cinnamonnal. No de beindult a védelmi mechanizmus.
-
Dhampir
félisten
válasz
VaniliásRönk #25 üzenetére
Talán lesz fork Unityvel is, hadd legyen miből választani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged