- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
Megjelent!
Nagyon adja, de másodszorra akadok és és már második napja nem jutok tovább.
E3L8 (Egy esős hétköznap): A kék kulccsal nem tudom hova kell mennem. Minden ajtót, falfelületet, egyebet végigkutattam. A videotéka ajtaját valami rejtett nyitó nyitja?
Hátha valaki betéved ide.
-
JetiRulez
őstag
Na mivan? Én vagyok itt az egyedülihírhozó? Pár finomítás a pályákon, hogy ne fagyjon, majd keresni kell egy jó tárhelyet. Mindezt itt olvashatjátok részletesebben: [link].
-
JetiRulez
őstag
Új fejlemények: [link].
Mostmár tényleg mindjárt elkészül. -
JetiRulez
őstag
Helló!
Mostmár hamarosan elkészül.[link]
-
JetiRulez
őstag
Megjelent az Irány A Gettó DOS-os verziója [link]. Én mindenesetre megvárom a Windows-ost.
-
JetiRulez
őstag
Új fejlemények!
Elkezdték tesztelni a játékot és kb 2 hónapon belül megjelenik. Egyébként ingyenes lesz. [link] -
JetiRulez
őstag
válasz
csepelball #72 üzenetére
Hamachi-val nyomultok? Csak kérdem mert, ha Redneck-et is játszotok engem is érdekel a dolog. Egyébként kipróbálnám a Duke multit is.
-
JetiRulez
őstag
Na most elkezdtem játszani a Duke3D-vel. Nagyon para, majd összesz*rom magam.
-
JetiRulez
őstag
válasz
hummertime #62 üzenetére
És az "elégnél" is több emberhez eljutna, ha a készítők találnának hozzá egy jó szponzort.
-
JetiRulez
őstag
válasz
Gábor vitéz #51 üzenetére
Nem kell ehhez olyan nagy költségvetés. Így is biztos kapunk egy 80-90%-os játékot. Remélem lesz demo is. Addíg is lehet, hogy felrakom a Duke3D-t és megpróbálom végigvinni.
-
JetiRulez
őstag
Alap Duke3D-hez ajánlom az "EDuke" XP motort. Abba be lehet állítani rendesen az egeret. Egyébként az alap játékban is be lehet állítani, csak folyamatosan kell nyomni az egér középső vagy jobb gombját. A többi build játéknál még a gombot se kell nyomvatartani, csak a mouse aiming-ot kell bekapcsolni (az X tengely mindíg legyen érzékenyebb).
-
JetiRulez
őstag
A Redneck Rampage-ből is véltem felfedezni 1-2 textúrát.
A TV műsornál leestem a székről.
Jónak ígérkezik, csak menjen XP-n.
Remélem lesznek benne egyéb hungarikumok is (pl. Szalacsi, Ne Fürgyé Le!, Gátvéder...).
A hivatalos lap még be sincs linkelve: [link]. Mostmár bevan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest