- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Én matekból írtam, aztán hiába voltam megyei második matekból korábban lett 100-ból vagy 50 pontom
Szinten 98-ban erettsegiztem+felveteliztem.
Egyik osztalytarsam arra verte magat, hogy neki 84 pontja lett a matek felvetelin, mig nekem csak 83, holott engem tartottak a legjobb matekosnak a szamtech tagozaton. (volt matek tagozat is, ok sokkal durvabban toltak)
Srac csak azt felejtette el, hogy o az extra light kozgazos felvetelit irta, mig en a muszakit...
Kozgaz felveteli utolso feladata volt olyan nehezsegu, mint a mi hatosunk.
Muszakin a hetes es a nyolcas tenyleg durva volt.(Ha lett volna meg 15 perc, akkor a nyolcast is befejezem, nem sok hianyzott belole.)
-
phaet0n
tag
100km-re lakom az egyetemtől, ahova járok. Bármennyire is hihetetlen, bejárok minden egyes nap busszal. Ha 8-tól van órám, 4:20-kor kelek, és van olyan, hogy ezután este kilencre érek haza. És a vicces az egészben az, hogy én bent vagyok a nyamvadt előadásokon, míg a nagy egyetemi életet élő kolisok, akik öt percre vannak az egyetemtől, egy órára nem járnak be, csak a gyakorlatokra/szemináriumokra.
És én meg tudom csinálni azt, hogy szorgalmi időszakban minden egyes nap legalább 2-3 órát tanulok a buszon. Aztán ha még este jegyzőkönyvet kell írni, akkor azt itthon megcsinálom.Az egyetemre járásom megvan havi 8270 forintból (bérlet ára), plusz félévente abból a pár fénymásolandó könyvnek az árából. De ennek nagy része vissza is jön a tanulmányi ösztöndíjamból. Nem élem fel 8 év egyetemre járás alatt a szüleim pénzét azzal, hogy "jaj, kell albérletre, kell kajára, kell bulizásra, kell anyámtyúkjára".
-
dízelracer
őstag
Hát igen az tényleg szomorú. Unokaöcsém most esett ki az iskolapadból. Egy jóindulatú gyerek de kissé lusta és komolytalan. Fogalma sincs mit akar az élettől, nem is ment továbbtanulni inkább elment oda árufeltöltőnek ahol pénztáros voltál. Nulla felelősség, laza lébecolós munkával hazavisz nettó 83ezret. Aki meg több diplomát megszerzett tanult hozzá képest +10évet, nem ritkán felelősség is van a vállán az meg kap 25-30k-val többet. Nem jó ez így.
Nekem nincs felsőfokú végzettségem de ahogy elnézem szerintem nem is nagyon lesz. Legalább is belátható időn belül biztosan nem. Majd ha hosszútávon rendeződik az anyagi helyzetem talán de akkor sem biztos. Egyre inkább foglalkoztat engem is, hogy pattanni kéne innen pár évre. Eddig az összes ismerősöm azt mondta, hogy ugyan kint sincs kolbászból a kerítés de élete legjobb döntése volt, hogy kiment dolgozni. Se komoly kapcsolat, se gyerek. Most kéne lelépnem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged