- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
vans?
őstag
BME
-
paranoid5
csendes tag
Csak annyit tudok ehhez hozzászólni, hogy SÁDÁP! Nekem 2 megás netem van, mert nem tudok többet kifizetni. Élvezd ki a koliéletet, és ne topicot nyiss, hogyha véletlen egyik este megszakad a torrented!
-
MedweSajt
tag
Most mértem.
-
No-kia
addikt
nálunk net csak a régi P3asokon van napi lb 3 órán át
pedig az egyik legigényesebb koli egerben
-
zoo8800
veterán
Édes @om, 2,7sec ping
-
kovsol
titán
ping az az idő ami aközött telik el, hogy te elküldesz egy adatot, és a szervertől meg is kapod a választ rá, nagyon konyhanyelven
az én 4/0,5Mbites netem mérése
én 3 évet laktam 3 különböző egyetemi kollégiumban, és nekem is volt olyan hely ahol ingadozott a sebesség és a ping is szar volt, de volt ahol a stabilan ilyen 90/60Mbit körül volt a dolog és a pingem is magyar szerereken pl TF2 ben van egy képem ahol 1-es pinggel játszok
pécsről
-
Ipse89
tag
Na ma reggel már kicsit jobban ment, a tegnap esti "döcögés" eltűnt
(#3) j0k3r! Mi az a ping?
Eléréssel kapcsolatos dolog, ennyit tudok, lehet azt is rosszul.
-
Peter Kiss
őstag
Nálunk ennél jóval szarabb szokott lenni, gagyik az aktív elemek. Ellenben hétvégén 7-8 MB/s-mal lehet lefelé tölteni (kevesen vagyunk bent).
-
Metalfan
senior tag
Nekem ma kötötték be a Digit, 30/20-at hozza is lazán
-
Ipse89
tag
A letöltés egy kicsit, a feltöltés mégjobban a ping meg ku**ra furcsa. Vajon mitől lehet/mit lehet ellene tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Xbox Series X|S
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest