- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
Vicc nélkül. Olyat már csináltam kérésre (ráadásul PH-s
), hogy táv-átirányítottam (Telnet+ip+TeamViewer+Windows System könyvtárban vonatkozó fájlok...) a srác szülei gépén a Tanulmányi Rendszer hivatalos beléptető oldalát a következő fake aloldalr (auto-php): "Az oldal karbantartás miatt szünetel, kérjük..."
Stb.
A gyerek nem tanul valami jól, de nem is volt retorzió otthon.A gimis rendszerbe be tudok lépni egyébiránt, több tanár kért már segítséget. Ennek okán...
Persze, ezzel nem élünk vissza...
Meg kékhalál csomagok küldése (ping-package), ilyesmi...
(De az régen volt. Még a tárcsamodemes időkben.)
Takemoto: A jelszavak a karbantartás (végső beállítás) ideje alatt nem voltak csak változtathatók..., na de valóban... akkor miért adták ki őket idejekorán?
-
puttputt
őstag
Mondom, ott röhögtem a markomba.
Kitettek egy hivatalos papírt aztán (az akciózásaim után), hogy:
"Kérjük, a rendszer stabilizálódásáig SENKI SE változtassa meg belépési jelszavát!!!"
Erre bevittem nekik egy papíron az új jelszavamat...
Nem igazán komálnak az Irodán. Nem is tudom miért.Ja, igen. Tudtam az admin-belépési adatokat. (Még évekkel azelőtt...
)
Ott kezdődik. Csak ott lehetett módosítani jelszavakat, sima user nem....
Itt indult a problémájuk. -
puttputt
őstag
Ja, én meg azon röhögtem nagyon, mikor kiderült, hogy a Neptunra alap belépési jelszónak mindenki születési dátumát adták meg.
Az egy dolog, hogy az emberek 80%-a meg sem változtatta...
A másik, hogy a Felhasználói nevek rendszerint ki voltak függesztve valamilyen okokból a faliújságra.
Akkor már csináltak volna egy "Nyilvánosan Beletekintek Mindenki Személyes Adataiba, Jegyeibe és Jelentkezem Helyette is Vizsgára (), Írogatok a Nevében" fórumot. Úgy kevésbé tűnt volna amatőrnek.
A szép az volt, miután elsők közt cseréltem jelszót (ráadásul nem a kizárólag ajánlott és elvárt numerikusra, hanem "vegyesre", és a rendszer még épp kiépülőben volt a TO-n is -, sietve rohantak hozzám (és az általam befűzöttekhez), hogy azonnal variáljuk vissza a jelszavainkat, mert így nem férnek hozzá az adatbázishoz (még-amíg be nem fejezik a teljes rendszerkiépítést/telepítést (adminfelület...)). -
puttputt
őstag
Mondjuk, a gimnáziumi "Egységes Tanulmányi Rendszer" készítőjével is elbeszélgetnék...
Néha megkérnek tanárok, hogy segítsek nekik a használatában, mert nem tudják átlátni.
Nekem sem mindig sikerül...
Szerintem ott meg Error Edit és Failure Frigyes dolgoznak...A K&H oldalával voltam kb. ennyire "elégedett" annak idején...
---
#5: A férjét hogy hívták? Ugye Admin András?
Aztán "jöttek a kis Userek"...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Medence topik
- Kerékpársportok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Alkoholista nevelde
- Google Pixel topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest