Új hozzászólás Aktív témák
-
Ipse89
tag
Akkor, már értem, hogy Vizsgafelvételnél miért voltam benn 20:13-kor...
amikor benn voltam a kóterban... Az a durva, hogy most próbáltam belépni, és még most is terhelt a rendszer... és az volt reggel fél 5 kor de reggel 7 kor is.
Szaktársam reggel próbálkozott, meg is lett az eredménye, igen érdekes órarend, pár ütközés, amik olyanok, hogy mindkét óra katalógusos... Na akkor döntse el, hogy melyik kötelező gyakorlatra menjen...
(#12) puttputt : Én is azon csodálkozok, hogy a sok infós kocka ( jó értelemben, de van közöttük pár igen "fura egyed") még nem zúzták be a rendszert...
Nekem is az volt az első, hogy a jelszavam átírtam -
mephi666
nagyúr
3éve végeztem... akkor még lehetett ilyen... nekem is rémlik, hogy volt 1 (vagy 2?) előadásom meg 1 gyakszim is ugyanakkor
a hentesről mondtak olyan sztorit, hogy egy csaj 49 pontot kapott nála vizsgán és ment 2 pontot összekönyörögni... elküldte persze őt is a fenébe, de előtte adott 1 pontot neki, hogy "jobban fájjon"... nem volt egy népszerű tanár
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest