Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz Ipse89 #24 üzenetére

gamf-ra jártam kecskeméten, de 3éve végeztem már (szerencsére), kicsit elhúzódott a 3éves suli :B (azóta meló megy már)

• mephi666

nagyúr

válasz Takemoto #20 üzenetére

3éve végeztem... akkor még lehetett ilyen... nekem is rémlik, hogy volt 1 (vagy 2?) előadásom meg 1 gyakszim is ugyanakkor :)

a hentesről mondtak olyan sztorit, hogy egy csaj 49 pontot kapott nála vizsgán és ment 2 pontot összekönyörögni... elküldte persze őt is a fenébe, de előtte adott 1 pontot neki, hogy "jobban fájjon"... nem volt egy népszerű tanár

• mephi666

nagyúr

válasz j0k3r! #17 üzenetére

a hentes? :B az "én időmben" fizikát tanított... most már elektrót is? ültem be hozzá úgy fizika vizsgára, hogy a "frankó képlettel" alapból megvoltam már kettes vizsga nélkül is... felvettem egy levágott szárú gatyát, egy szintén levágott szárú pólót meg szimatszatyorba vittem a cuccom és úgy beültem vele szembe az első sorba :DD többiek csak néztek, mert sokuknak küzdeni kellett még a kettesért és nagyon ki voltak öltözve...

apropó: vágó ivánné neve ismerős még nektek? őt "nagyon szerettük" anno... (annak a nőnek olyan memóriája volt, hogy kb 2másodperc alatt megjegyzett mindenkit és utána már név szerint szólította... elég durva, így párezer tanuló között... ha nála valaki elvágta magát, annak ott vége volt...)

• mephi666

nagyúr

válasz j0k3r! #14 üzenetére

ezt a nevet nem hallottam már jópár éve, de kibírtam volna akár életem végéig is ;] az a fickó egy köcsög volt... de a másik sem volt gyenge (szegedi?), ő talán 50ponttal vágott el staton úgy, hogy a rosszul felírt képletét használtam zh-n és 0pontot adott arra a részre (holott azzal számolva jó lett volna a végeredmény meg a levezetés is tökéletes volt... más adott volna rá pontot, mert ő volt a hibás...), meg mellette minden mást is totál lepontozott... jó nagy paraszt volt... mindenki mást is szívatott rendesen...

#13: jaja, gamfos voltam... etr előtt is még vicces állapotok uralkodtak... az is megérne egy misét :) szó szerint vérre menő harcok voltak minden tanszék előtt, mert manuális módszerrel ilyen mappák voltak kirakva az adott tantárgyhoz tartozó gyakszik időpontjaival és oda írogathatta mindenki a nevét... persze amelyik tárgyakból durvább tanárok voltak, ott volt a nagy tolakodás... 1-2félévet szívtunk így haverommal, aztán sz@rtunk az egészre és utolsó napokban elindultunk minden tantárgyat felvenni a maradék időpontok egyikére :) persze itt is többen bundázni akartak és beírták magukat több helyre, hogy később még válogathassanak és akkor pedig törölgették magukat... oda kellett figyelni nagyon... néha a lustaságunk miatt sokkal nagyobb előnybe kerültünk, mint azok, akik küzdöttek a tömeggel az időpontokért :B

a legutolsó "soktárgyas" félévem így nézett ki :) pár tárgy azért egymásra lógott, de itt csak előadásokkal volt ilyen... azokra amúgy is csak zh-n mentem be... próbáltam általában úgy megoldani, hogy keddre-szerdára pakoljam a gyakszik nagy részét és így hosszú hétvégéim voltak...

mod: na, a képet átméretezte a bucket és így egy hányásnak látszódik... meg a jpg konverzió is bejátszott... sorry... az elosztás azért kivehető...

• mephi666

nagyúr

válasz puttputt #10 üzenetére

nálunk is etr volt... :O volt szopóka rendesen tárgyfelvételkor... kolisok előnyben voltak, otthonról meg görcsöltem rajta betárcsázóssal vagy 2-3 órát, mire beengedett és elcsíptem 1-1 helyet... érdekes órarendjeim voltak néha :K poénból pár hete megnéztem, milyen a rendszer... működik még mindig a loginom, pedig 3éve végeztem már, csak pislogtam... :B fejből kinyomtam még mindig azt a 8számjegyű kódot, ami áll 6 random számból meg kis-/nagybetűből... elég gyakran beütöttem régen és eszembe jutott :) tényleg elég átláthatatlan lett a rendszer, pár éve elboldogultam még azért benne, de most csak néztem, milyen balf@szul megkeverték...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés