Új hozzászólás Aktív témák
-
Takemoto
csendes tag
Nem-nem. Ő maradt a kaptafánál, még mindig csak fizikát tanít. Azért neki is remek a memóriája. 3 félév kihagyással vettem fel a fizika2-t, de csak hozzá tudtam. Első gyakszin névsorolvasás, mondja a nevem, kapásból meg is talált és azt is vágta, hogy melyik keresztnevemet használom
Nekem az újabb 4jegyű volt speckós módon kiegészítve az elmélettel. Olyan szinten megcsináltam, hogy fizika2 vizsgán Klebniczki végignézte a 4jegyűket(az enyémet többször is) és amikor a beugró végén beadtam a lapomat, megkérdezte, hogy az enyém-e a 4jegyű és gratulált az ötlethez és a kivitelezéshez
Vágó Ivánné engem nem tanított és még nem is hallottam róla.
szerk.:
(#19) j0k3r! óóó igen, ő az(#21) mephi666 hát igen, sokan szerették/szeretik. A Katonából ki**szták és jött a gamfra tanítani. Egy ottani tanár elmesélte, hogy mi is volt...
-
Takemoto
csendes tag
Nekem ilyen Szabl..... huh, majdnem kimondtam a nevét. Szóval ő rántott el fizika vizsgán 50ponttal és amikor bementünk haverommal pár ponttért, hogy biztos van még itt-ott, akkor nem engedett, sőt még le is vont tőlem 5, haveromtól meg 12 pontot... Ezen a vizsgán 100 hallgatóból csak 2 ember ment át
, de szerencsére sikerült az utolsó időpontban.
Elsőben én is találkoztam ilyen füzetes feliratkozós módszerrel, de azok csak a szabadon választható tárgyak voltak. Ahogy elnéztem sokan csinálták azt, hogy kihúztak másokat és felírták magukat...
Én végig szoptam az órarendekkel, hétfőn és pénteken mindig voltak gyakszis óráim
Most az utolsó félévem volt olyan, hogy csak 3 előadásom volt és semmi más, de az a 3 előadás is 3 különböző napon volt, de szerencsére így nem ütköztek. Nem tudom, hogy mikor végeztél, de manapság 1-1,5 éve semmilyen ütközés nem lehet. Még az előadások se ütközhetnek. Szívás az egész. Pedig régen volt olyan nekem, hogy 3 szimpla órába be volt sűrítve 2 dupla órás előadás és egy szimpla órás gyakorlat. ZH időszakban volt érdekes és élvezetes
-
Takemoto
csendes tag
Ha jól emlékszem, akkor gamfos voltál. Én is az vagyok jelenleg(1-2 hét és államvizsgázok
). Régen az ETR 1-es volt, de tavaly nyáron átálltak az ETR 3-ra. Tiszta gáz a tárgyjelentkezés. Az 1-esnél úgy volt, hogy csak azokat a tárgyakat mutatta és vehetted fel, amiket még nem teljesítettél. Nah, ez már a múlté. Ez a szutyok ETR 3 kidobja azokat a tárgyakat is, amiket már teljesítettél és felveheted újra őket. Külön meg kell keresni, hogy miket teljesítettél és miket nem. Utána rá kell keresni tárgyfelvételnél a nem teljesített tárgyra és csak úgy lehet felvenni. Nálam szívás lett volna, ha kimarad egy tárgy emiatt és még egy félévet rá kellett volna húznom...
De szép is volt anno, amikor csak pár katt és megvolt az elő tantárgyfelvétel. Az órarend összeállítás akkor is és most is szívás. Volt, hogy déli 12 órától egészen 23 óráig nem engedett beNah meg olyan is, hogy szobatársam bent hesszelt a koliban és ő fél óra alatt lezavarta az egészet, én meg 3 óra múlva is csak a login-nál tartottam
. Így msn-en átküldtem neki a nevet és a jelszót, valamint, hogy mit hova kell felvenni és 5 perc alatt készen is volt vele
Jaaa, és most már 3 fordulós a regisztrációs hét. Bármelyik forduló után megszüntethetnek órákat. Szóval oda kell figyelni rendesen. Én előző félévben belefutottam egy ilyenbe a 2. forduló után. Az egészben az volt a "poén", hogy állítólag csak olyan órákat szüntetnek meg, amikre nincs meg a min létszám, de amin én voltam az full-on volt
Az egyik tanárhoz valahogy nem akart senki se jelentkezni, így a másik tanár csoportjaiból megszüntettek 2-t és így rákényszerítették a hallgatókat, hogy ahhoz a tanárhoz vegyék fel
Éééés vajon miért nem akarta senki se oda felvenni....
(#7) j0k3r! jaja, aki a suli belső hálózatát használja az előnyben van ilyenkor.
Kicsit hosszúra sikerült és lehet kicsit off is, bocsi!
-
puttputt
őstag
Ja, én meg azon röhögtem nagyon, mikor kiderült, hogy a Neptunra alap belépési jelszónak mindenki születési dátumát adták meg.
Az egy dolog, hogy az emberek 80%-a meg sem változtatta...
A másik, hogy a Felhasználói nevek rendszerint ki voltak függesztve valamilyen okokból a faliújságra.
Akkor már csináltak volna egy "Nyilvánosan Beletekintek Mindenki Személyes Adataiba, Jegyeibe és Jelentkezem Helyette is Vizsgára (), Írogatok a Nevében" fórumot. Úgy kevésbé tűnt volna amatőrnek.
A szép az volt, miután elsők közt cseréltem jelszót (ráadásul nem a kizárólag ajánlott és elvárt numerikusra, hanem "vegyesre", és a rendszer még épp kiépülőben volt a TO-n is -, sietve rohantak hozzám (és az általam befűzöttekhez), hogy azonnal variáljuk vissza a jelszavainkat, mert így nem férnek hozzá az adatbázishoz (még-amíg be nem fejezik a teljes rendszerkiépítést/telepítést (adminfelület...)).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Vivaldi (böngésző)
- Gyúrósok ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Medence topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest