- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerilee
aktív tag
Elképzeltem, hogy veszek egy iphonet...
Aztán veszek hozzá egy ilyen akksit, hogy sokáig bírja, meg hangosan tudjam a zenétz hallgatni.
Utána veszek egy icontrolpadet, hogy utazás közben jókat játszhassak.
Aztán veszek egy teleszkópot, hogy jókat tudjak vele fényképezni.
És mindezeket hordhatom magammal, mert különben minek vettem. Csuda jó dolog ez. -
copin
őstag
"1,5 wattos hangteljesítményre is képes"
Hanteljesítmény szó nem létezik.
1,5 W az terhelhetősége, ami kb. 2 pár fejhallgatóéval egyenlő, de ez inkább az áramerősség "hibája". -
Dave™
nagyúr
Mehet a sok iDióta megvenni. Várom már a napot, amikor nem lesz iPhone-ról szóló hír.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újszerű akkukabáttal jelentkezett a Brando, mely 1,5 wattos hangteljesítményre is képes.
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest