Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerilee
aktív tag
Elképzeltem, hogy veszek egy iphonet...
Aztán veszek hozzá egy ilyen akksit, hogy sokáig bírja, meg hangosan tudjam a zenétz hallgatni.
Utána veszek egy icontrolpadet, hogy utazás közben jókat játszhassak.
Aztán veszek egy teleszkópot, hogy jókat tudjak vele fényképezni.
És mindezeket hordhatom magammal, mert különben minek vettem. Csuda jó dolog ez. -
copin
őstag
"1,5 wattos hangteljesítményre is képes"
Hanteljesítmény szó nem létezik.
1,5 W az terhelhetősége, ami kb. 2 pár fejhallgatóéval egyenlő, de ez inkább az áramerősség "hibája". -
Dave™
nagyúr
Mehet a sok iDióta megvenni. Várom már a napot, amikor nem lesz iPhone-ról szóló hír.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BLUEO Prémium iPhone & Apple Watch kiegészítő készlet EGYBEN ELADÓ nagyker áron!
- Baseus iPad Pro 12,9" állvány
- Eladó Samsung Z Fold 5 telefonhoz megmaradt tokok + fólia + s pen
- Anker SOLIX C300X - 288Wh Hordozható töltőállomás - LiFePO4 akku ~20 hónap garanciával
- Apple AirTag 1 Pack Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Én már annak is örülnék ha naponta csak 1lenne! Ezzel a kiegészítővel meg szvsz elég batár lesz az amúgy sem kis iPhone!