- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordDragon
csendes tag
Az iTunes tényleg borzalmas.
Az, hogy a store-t nem tudják megoldani, hogy bizonyos dolgokra lehessen használni azokon az országokon kívülről is, ahol esetleg nincs még, az nc... Elhiszem, hogy itthonról nem vehetek zenét, filmet mert biztos nem tisztázottak a szerzői jogi dolgok, vagy mittudomén, de hogy még a szoftverfrissítést sem tölthetem le, az valami borzalmas. Olyan érzésem van, hogy a hardware-t és a software-t két külön cég csinálta.
Arról nem is beszélve, hogy például a podcastok is store-on keresztül érhetőek el, és csak trükközve lehet elérni, hiszen az én országomban nincsen bolt.Akksiról szólva, nekem sokkal kellemesebb tapasztalataim vannak. Bár alapvetően én zenehallgatásra használom, de eddig elég sokat kibírt. Sose volt gondom. Ha hetente egyszer-kétszer rádugja az ember gépre (amit valószínűleg egyébként is megtesz, hiszen zenéket rak rá pluszban, stb), akkor nem hiszem hogy gondja lenne a rendelkezésre állási vagy üzemelési idővel. Pedig Én még kikapcsolni is ritkán szoktam.
Jailbreak-et még nem mertem megjátszani, egyelőre várom ezt a februári frissítést, hogy milesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nintendo Switch 2
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen egeret válasszak?
- Trollok komolyan
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest