- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
ch003067
addikt
a legjobb a Driver, és a Bridge Odyssey
Az utóbbihoz van egy hasonló játék androidra, bár ott a vonatnak kellet hidat építeni. Lassan már a MOHAA lesz Iphonra. Aztán már Fallout 3 majd Cod 7
)
-
az Avatar az nagyon jó nagyon tetszett már végig toltam
-
Max0607
csendes tag
Driver rulZzZz
örökzöld <---
-
leeate
senior tag
Vége van az iphone-os sorozatnak?
-
may11
tag
Ez a Need for Speed: Shift nagyon dúrva
-
heroic
tag
ezek mennek 3G-n is, vagy csak 3GS-en?
-
macikos
addikt
Ennek a hídépítős Bridge Odyssey-nek jó alternativája a Tiki Towers
-
<NewL>
addikt
3d-s jatekkal,de van sok ugyessegi jatek ami csak oldalnezetes. most hagytam abba az Angry Birds-ot,1 ora jatek utan 12%-ot esett a toltottseg
eddig ezekkel a 3d-s jatekokkal jatszottam,avatar,nova,driver stb
de ez a madaras rombolos viszi a palmat.ha ezek 5os listan 5osok akkor ez a kis ugyessegi 10es -
Scoobyka
addikt
Azert azt tegyuk hozza hogy egy iphone 100%rol 3-4ora gemelessel aiman lemeritheto csutkara...kozel sem fel nap.
-
DasH_001
tag
Nagyon szép a Shift, de a Driver is ígéretes.
A Parcel Panic bemutatója alatt pedig ütős a zene, és a játék sem tűnik rossznak, még ha kicsit egyszerűbb is.A linkelt Assasin's Creed videóról pedig a '97-es Monolith (Blood, NOLF, FEAR) játék, a Claw jutott eszembe. Kiváló játék, de az esetleges átportolás nem lenne egyszerű.
Amúgy egyre inkább tetszenek ezek a játékok, és az árazásuk, de egyszerűen nem tudnám napi használatra megszokni a csak érintőkijelzős telefont, ráadásul a szolgáltatómnál nem is kapható. Lehet, hogy egy Touch kéne a kinézett E52 mellé, de attól tartok kidobott pénz lenne, mert sajnos úgyse lenne annyi időm játszani.
-
<NewL>
addikt
Van három generáció,mint az iPhoneoknál.
CPU
1st generation: ARM11 620 MHz (underclocked to 400 MHz, then 412 MHz)
2nd generation: ARM11 620 MHz (underclocked to 533 MHz)[1], with internal ARM7 core for Jazelle acceleration
3rd generation: ARM Cortex-A8 833 MHz (underclocked to 600 MHz)Memory
1st/2nd generation: 128 MB DRAM
3rd generation: 256 MB DRAMForrás : wikipedia
-
Cathfaern
nagyúr
A korábban említett problémákon kívül még az is a gond, hogynem éri meg rájuk fejleszteni. Ha iPhone-ra írsz egy játékot, akkor tudod, hogy nagymennyiségű hardveren futni fog, mivel azok nagyjából megegyeznek (illetve felbontásilag teljesen, ami elég fontos szempont), így elég nagy potenciális vásárlóréteged van. Ellenben más telefonra ha írsz, akkor nem tudsz igazán optimalizálni, meg nem is éri meg, mivel relatív kisszámú megegyező képességű telefonon fog futni. De lásd még konzolok vs. PC
-
Matthu
aktív tag
Hali!
Lenne egy kérdésem. Az Ipod Touch hardverügyileg milyen? Ugyan az a hardver van benne mint az Iphoneban? Köszi!
-
sp@rtan
senior tag
Bridge Odyssey nagyon jó! Tiki Towers feeling
(Úgyis kijátszottam már)
-
Quaresma
aktív tag
Köszönjük a cikket!
Én a shiftet szeretem szerintem nagyon jó játékfőleg grafikailag...avatar film nagyon tetszett de a játék kevésbé..ilyen stílusú játékból nekem pl a hero of sparta jobban tetszik
-
Prof01
veterán
Köszönjük!
Az Avatar nagyon tetszik.
-
Enjoy
addikt
válasz
skylinelaca #17 üzenetére
Le tudod vele meríteni fél nap alatt simán a 3GS-t, ha játszasz vele rendesen.
-
skylinelaca
senior tag
Én a drivernek örülök a legjobban
egyébként ezek a játékok mennyire húzzák mondjuk a 3gs akksiját? mert a touch-omat eléggé húzák az ilyenek... :S
-
Enjoy
addikt
Az új Assasin's Creed sem gyenge: Link - YouTube videó
-
iZed
aktív tag
ket okbol: a legnyilvanvalobb a grafikus gyorsito meglete, olyan mintha egy videokartya nelkuli es egy videokartyas gepet hasonlitasz ossze 3D-s programban. az iphone a videokartyas. masodik pedig, hogy az alkalmazasok tobbsege nativ kod, tehat nem javabol fut mint a legtobb telefonon.
-
Champipi
aktív tag
Bridzs odüsszit, már le is rántottam, biztos jó lesz, olyasmi, mint a Tiki Towers, és az isteni volt!
-
Blaise
veterán
Nfs és Driver megvan nekem is, nagyon jó cuccok.
-
madarasz92
őstag
Jó kis gamek nekem főleg az Avatar és az Nfs tetszik..
Már csak Iphone kellene... -
Enjoy
addikt
Avatart végigvittem 2x is xD Nagyon jó.
Egyébként most hallottam erről, hogy "elvileg 15évig" készült a film, érdekesség: maga a játék véletlen pont 15 chapterből áll.
A karakter pedig folyamatosan fejlődik, a játék folyamán, mint a filmben a történet előre halattával. -
ambrus14
tag
Jó cikk, tetszenek a játékok amiket az iphone-okra kiadnak s szívesen ki is próbálnék párat! A többi mobilplatform is össze kéne kaparja hamvait és a telefonjaik mögé kéne rakniuk egy komolyabb támogatást!
-
-
hemaka
nagyúr
A Driver borzalmas, a Shift szódával elmegy, ez a hidas meg érdekel, mindjárt letöltöm
-
plus44
veterán
Na ebből mind bejött, főleg a hídépítgetős. Szvsz a logikai játékok sokkal hosszabb játékidőt biztosítanak, mint az egyéb játékok, bár lehet, hogy kevésbé kötik le a játszó közönség nagy részét.
-
Gordiann
őstag
Hogy képes ilyemekre egy iphone???? (vagy a többi telefon hogy nem képes inkább ezt kérdezhetném?!
)
-
Scoobyka
addikt
nekem egyedül az avatar ami azért annyira nem jött be mivel akad a játék.....pedig gsem van...semmi mással nincs gondom.....amikor lösz vagy utsz hirtelen akkor kicsit megreccen...sztem programozási hiba...szóval azért én nem értékelném olyan hű de jóra azt a játékot.....mellesleg az irányitás sem olyan jó.....
-
kovis
tag
Kimaradt a Shiftből, hogy a tokyo 6-os pályájánal behal a progi és az ea bas..ik updatelni!!
Ez azért fontos info letöltés előtt, mert nem kevésbe kerül és hamar oda érhet az ember az említett pályarészhez. -
Thome
veterán
Az a Driver nagyon tetszik. Mint az eredeti. Az ilyenekért sajnálom, hogy nem lehet Iphone-m!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megígértük, folytatjuk.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Cooler Master ma824 stealth . D15 killer :D
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest