Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inarus
addikt
Persze,hogy keveset, mert a készülékek teljesítményével lehetőség támadt a szórakoztató irány kifejlődésére, erre mindig is volt igény. Amint fejlődött kínálat, növekedett a kereslet és új területeket vonzott a smartphone / pda vonalra. Igen, ezt nagyrészt az iphone gyorsította fel (bár a "mobil szórakozás" irányvonal első indukátora véleményem szerint a PSP volt), de ez a folyamat szvsz nem irányváltásról, hanem kibővülésről, egy új célcsoport megjelenéséről (vagyis inkább kibővüléséről) szól.
Azért hallani kevés ilyenről, mert egyrészt ez most sokakat foglalkoztat (mondhatni divat lett), másrészt ezt is futtatják. Az új csoportot még győzködni kell, rajtuk többet kell "marakodni", mint a már lassan stabilizálódott üzleti rétegeket.
-
Peat;)
veterán
válasz
Viktor0610 #28 üzenetére
Abból multitouch sok még nincs. Én nem azt mondtam, hogy nem alkalmas rá, hanem azt hogy meg fog szűnni az hogy üzleti kategória. Nálatok olvastam hogy mi a legfontosabb az iphone-ban: játék! Ez ám az üzleti kategória. Egyszerűen más réteg vásárolja az okostelefonokat ma mint régen. Más igényekkel, így a programfejlesztés is ezekre az igényekre fog épülni. De ez csak egy tipp. Én annyira nem követem figyelemmel a dolgokat, de az utóbbi két évben üzleti felhasználás szempontjából nem tudom milyen új programok jöttek ki, a cikk alapján, nem csak én nem tudom. Bocs, de egy nyakkendőkötő progi, vagy fényképező... Maga a cikk igénye és élvezetes, nem az írót basztatom! Egyszerűen keveset hallani ilyen programokról (lehet tévedek magyarul
), míg a szórakozásra épülőkből tengernyit.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
guriga1234 #32 üzenetére
Fejezd be az üres beszédet és a vagdalkozást, köszi!
-
Inarus
addikt
válasz
guriga1234 #32 üzenetére
Az utolsónak volt aktualitása, azért készült el, ahogy az iphone alkalmazások leírása is, de ezt a szerző is leírta már.
A pontatlanságokat meg jelezheted a cikkek topicjaiban. -
guriga1234
addikt
A gond csak az, hogy az első 5 link 2 éves cikkekre mutat, és a leírások (mind a 6 linknél) enyhén szólva hiányosak és pontatlanok.
Másrészt, az olvasónak az lehet a benyomása, hogy a winmo-s programok esetében a fejlesztések leálltak, azóta semmi jó dolog nem készült. Ez alól a 6. link kivétel, de az is tartalmaz pontatlanságokat. -
-
nord_
veterán
A multitouch rendszerekkel az hogy üzleti telefon szerintem megszűnik létezni, talán ezért is lett ilyen "gazdag" a cikk.
Hm... az, hogy a szerző ennyi és ilyen típusú alkalmazást tett a cikkbe, szerinted azt jelenti, hogy nincs is több?
Másrészt: iPhone előtt használtam többek közt Kommunikátort is. Hangyafasznyival sincs előrébb üzleti szempontból, mint az Apple készüléke.
Ha már szóba került, beszélhetünk ezekre a mobil eszközökre fejlesztett word-ről, excelről... kvázi semmire se jók. Példának okáért egy átlagosan megformázott dokumentumot, táblázatot képtelenek helyesen megjeleníteni.Egy üzleti telefonban az email-kliens és az asztali géppel / laptoppal folyamatos szinkronban lévő naptár, ami tényleg alkalmas a teljeskörű, mindennapos használatra. Ide sorolhatjuk a sok adatot tartalmazó telefonkönyvet is. Erre ugye mondhatjátok, hogy ezt már a telefonok 90%-a tudja - azt viszont már nem mindegyik, hogy egy telefonkönyvi tétel bármely elemére rá lehet keresni! (Mint pl. beosztás, cég, telephely, stb, stb.)
Jah, meg mondjuk egy olyan alkalmazás, mint a LookSee: külön folderekbe rendezhető pdf fájlok, hogy az ügyfeleknek meg tudjam mutatni, a jogszabályi hivatkozások valóban léteznek, nem hasraütés-szerűen emlegetem őket.
(Jah,amúgy ez a kis progi veri a jóval drágább QuickOffice-t is: bárhová, bármennyi könyvjelzőt tehetek! Ugye nem kell sokat indokolni, hogy egy 80-90 oldalas törvényben egyszerűbb egy kattintással a 67. oldalra ugrani, mint minden egyes alkalommal végiglapozni.)
Szóval, röviden ennyi.
-
-
Peat;)
veterán
Üzleti alkalmazások...
az office-os cucc okés az összes többit nem értem hogy került ide. A multitouch rendszerekkel az hogy üzleti telefon szerintem megszűnik létezni, talán ezért is lett ilyen "gazdag" a cikk. Ha ma üzleti telefont kellene mondanom, akkor az a blackberry, nokia e sorozat vagy communicator lenne. A win-es, apple-s, androidos telefonok közül én nem sorolnék egyet sem ebbe a kategóriába, egyszerűen többen veszik szórakozásra ezeket a készülékeket mint munkára.
Java-ban is van nyakkendőkötő, igaz nekem csak egy fajtás. Bevallom nem is nagyon kerestem többre. Ami van azt 3-4 éve találtam.
-
C^^
őstag
Ha esetleg lesz "érdekes alkalmazások" cikk, vagy hasonló, akkor szerintem oda befér a Sudoku Grab. Olyasmi, mint a Docscanner; sudoku táblákat képes azonosítani, és megoldani.
-
joey04
titán
válasz
guriga1234 #21 üzenetére
-
vtechun
veterán
válasz
guriga1234 #21 üzenetére
vagy még jobba lenne, ha nem csak ezekre, hanem Androidra is
-
válasz
guriga1234 #21 üzenetére
Felesleges X+1. alkalommal belemenni az iPhone vs. WM (itt szerepelhetne akármi más) vitába.
Nem vezet sehova.Egyébként azért születik több, az iPhone alkalmazásaival kapcsolatos cikk, mert azok a legolvasottabbak.
-
guriga1234
addikt
Off
Ez a scanner program olyan nagy durranás lenne? Az Omniám nem csak a képfile-t menti el, hanem van benne OCR is. Gyárilag!
Az ingyenes Total Commander CE jópár funkciót tud, amit itt egy pár program fizetősen, illetve annál is sokkal többet.
Az egészben az a vicc, hogy megveszi az ember nagyon drágán a hypephont, és még fizetős programokkal sem tudja úgy felturbózni a készülékét, hogy ne maradna alul egy winmo-s eszközzel szemben, amire csupán pár ingyenes alkalmazást tettek fel.
Szép dolog, hogy ingyen(?) marketinget csináltok az apple-nek, de mi lenne, ha ugyanilyen programok közötti mazsolázást/bemutatást csinálnátok winmo-ra is?
On -
daninet
veterán
én tudok nyakkendőt kötni, de például a széles olaszos kötés egész összetett azt nem tudtam... vagy olyan kötés ahol nem látszik a csomó... van benne érdekes... biztos vannak körök ahol megkövetelik
-
AloeVera
tag
Régen, amikor még a Palm jelentette a PDA-t, volt egy Necktie nevű program:
Illetve van PocketPC-s változata is:
-
joey04
titán
válasz
Quasi_modo #1 üzenetére
én netről tanultam anno, oktatóvideó alapján.
nem rossz dolog. -
P00By
nagyúr
iTie
-
aram01
nagyúr
lehet vennem kéne már egy almát
-
Integra
titán
itie rulez
-
almaspece
tag
most, hogy már elérhetőek a rendes navigációk, valamiféle teszt nem lesz majd róluk?
-
macikos
addikt
Én ha HR-es lennék valami komolyabb cégnél, azzal kezdeném, hogy ki tud nyakkendőt kötni. Aki nem tud, annak viszlát
Azért pár érdekesebb programot is bemutathatnátok, mert docscannert leszámítva a többit mind ismerem. Bár a többségnek lehet újak voltak
-
N3ST1C
tag
Nagyon jó kis programokat válogattál ki, grát
-
hanee
senior tag
Miért? Szerintem tök jó progi! Én lehet hogy le is fogom szedni a telefonomra.. az én párom nem tud nyakkendőt kötni, mert életében ez az első munkahelye ahol most dolgozik ahova kell nyakkendő, és ha én nem kötözgetem neki, akkor nem cseréli soha. Szerintem hasznos! Főleg ha nem vagyok netközelben éppen..
hanee
-
amanoba
őstag
ez nyakkendőkötősdi nagyon bejön!
-
nobika1
tag
a szkenner elég baba lett.
-
HyP3b0y
senior tag
Én FTP on the go-val konfigoltam be nyaraláskor unalmamban a serverünket
-
plus44
veterán
iTie:a lustaság magas foka..
-
rudymester
senior tag
A nyagkendőkötés szoftver kicsit erős.
Az ember használja a guglit és még telepítenie sem kell. Esetleg ott a youtube is.
Várom már az iCondom alkalmazást...
-
<NewL>
addikt
iTie :
áá jó kis progi. én sem tudok. kell egy iphone!
Viktor0610 : nem kell
-
válasz
,,no name" #3 üzenetére
Már bocs, e ezért nem szükséges iPhone-telefont venned...
Ennyi kell csak...
-
"nem mondom, hogy a világ leghasznosabb programja, ráadásul árához képest pofátlanul drága is,..."
Ez így viccesen hangzik, nem?Az a kamerás szkennerprogi jópofa. Régen ezért nem jegyzeteltem órákon.
Óra végén szépen odamentem mindig valakihez, és lefotóztam a jegyzetét...
És még a legalapabb 2 Megapixeles fixfókuszos (N91) kamerával is olvasható lett.
Persze utólag kicsit piszkálni kellett, de itt ezt a progi megteszi magától.1#.: Minek megtanulni, ha a csajok úgyis meg tudják kötni?
De a progi tényleg fülösleges, hisz ha a neten fellelhető ábrákat leszedem, ugyanott vagyok... -
Quasi_modo
nagyúr
Hát azért a nyakkendő megkötése talán mobil nélkül is menni fog. (ha gyakorlom)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ezúttal olyan alkalmazásokat mutatunk be, melyek minden irodában dolgozó embernek jól jöhetnek.
- Nintendo Switch 2
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EAFC 25
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest