Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nord_

veterán

válasz Peat;) #27 üzenetére

A multitouch rendszerekkel az hogy üzleti telefon szerintem megszűnik létezni, talán ezért is lett ilyen "gazdag" a cikk.

Hm... az, hogy a szerző ennyi és ilyen típusú alkalmazást tett a cikkbe, szerinted azt jelenti, hogy nincs is több? :D

Másrészt: iPhone előtt használtam többek közt Kommunikátort is. Hangyafasznyival sincs előrébb üzleti szempontból, mint az Apple készüléke.
    Ha már szóba került, beszélhetünk ezekre a mobil eszközökre fejlesztett word-ről, excelről... kvázi semmire se jók. Példának okáért egy átlagosan megformázott dokumentumot, táblázatot képtelenek helyesen megjeleníteni.

Egy üzleti telefonban az email-kliens és az asztali géppel / laptoppal folyamatos szinkronban lévő naptár, ami tényleg alkalmas a teljeskörű, mindennapos használatra. Ide sorolhatjuk a sok adatot tartalmazó telefonkönyvet is. Erre ugye mondhatjátok, hogy ezt már a telefonok 90%-a tudja - azt viszont már nem mindegyik, hogy egy telefonkönyvi tétel bármely elemére rá lehet keresni! (Mint pl. beosztás, cég, telephely, stb, stb.)

Jah, meg mondjuk egy olyan alkalmazás, mint a LookSee: külön folderekbe rendezhető pdf fájlok, hogy az ügyfeleknek meg tudjam mutatni, a jogszabályi hivatkozások valóban léteznek, nem hasraütés-szerűen emlegetem őket. :)
    (Jah,amúgy ez a kis progi veri a jóval drágább QuickOffice-t is: bárhová, bármennyi könyvjelzőt tehetek! Ugye nem kell sokat indokolni, hogy egy 80-90 oldalas törvényben egyszerűbb egy kattintással a 67. oldalra ugrani, mint minden egyes alkalommal végiglapozni. :) )

Szóval, röviden ennyi. :)

Új hozzászólás Aktív témák