- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
RenegadeC2
aktív tag
Nem emlékszem már rá kit érdekelt, de vééégre Nimbuzz is megjelent!! Irány AppStore!
-
-
tikshow
addikt
nem kellett volna a hálózat információt átírni t-mobile-ra?
-
tiv83us
veterán
Hangtarcsazas, faszaul szinte hiba nelkul mukodik. Bar a magyar neveket nem tudom, hogyan kezeli. /Gondolom nem tul jol vagna mondjuk Dozsa Gyorgy-ot
/.
-
Jhonny06
veterán
Az iPod Touch-ba/iPhone-ba alapból is van ilyen ToDo féleség, gyk teljesen ugyanez...
-
-
hemaka
nagyúr
Akit érdekel a BeejiveIM írjon privátot, nem tudom, hogy működik-e, de egy próbát megér.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
RenegadeC2 #10 üzenetére
Néztem én is, de 15 dollárért horror. Szerintem a fring vagy az IM+ ár/érték arányban sokkal jobban megéri.
-
Integra
titán
"upc-t lemondani"
haha -
Polllen
félisten
Todo-ra szerintem jobb választás a zenbe, végigpróbáltam az összes ingyenes változatot és ez volt, ami leginkább hasonlít arra, amit szeretnék...
-
BloodRay
veterán
Fring tényleg nagyon jó alkalmazás, főképp, hogy ingyenes.
-
Magnum_
nagyúr
alakulnak azért a programok, jolvan...
kiváncsi vagyok, lesz e Nimbuzz Iphone-ra...
-
cannibal
senior tag
Biztos jó ezek is valamire,de én szívesebben olvasok telefon boncolgatást
Ezt inkább csak a reggeli kávé mellé tudnám elképzelni,hogy átfutom pár kattintással,de egy főoldalas teljes cikknek sztem eléggé kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Apple iPad Pro 12,9 Magic keyboard
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest