- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
taramta
csendes tag
Na, jól letrolloztak, biztos 16 éven aluli epőlhéter vagyok. Hát nem
Egy kis értő olvasás, és látszik, hogy azért nem szeretnék Modern UI/Holo kombót, mert az iOS felülete szerintem gyönyörű.
Egyébként meg Apple-körökből került ki a változtatás terve, plusz Ive tervezi - két dolog, ami nem kicsit erősíti a minimalista felület valószínűségét. -
taramta
csendes tag
Én inkább az UI reformjára leszek kíváncsi... Ha tényleg egy WP8-Holo keverék lesz, akkor valamit nagyon elszámoltak
BTW már egy ideje egyedül a felület volt az, ami miatt tetszett a platform, de ha ezt is megváltoztatják, akkor tényleg a név meg az árcédula lesz említésre méltó. Tudom, mindig ezt mondják, de ha Jobs még élne, nem engedné, hogy Ive ezt csinálja :/
Amúgy az előlapra kell kamera, oké, lehet videótelefonálni. De könyörgöm, nem 1 fps-sel kéne mennie, márpedig FullHD mellett és a magyar hálózatot ismerve mást nem várhatunk (és a mobilhálózat lefedettségét és sebességét tekintve mi a világ élvonalába tartozunk - mi lesz máshol?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest