- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #49 üzenetére
Ez a mondat így ebben a formában elég érdekes kicsit kétértelmű…
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Tényleg minden hülye hozzáfér az internethez. Én is, meg kedves lelki sérült fikagépek, ti is.
-
törölt tag
válasz
Totheground #46 üzenetére
Atól lesz valami nagy innováció, hogy nagy igény van rá? Ha csak keveseknek van rá szüksége, már ne is reklámozzák, nehogy másnak is legyen ötlete mire tudja használni?
#47 Mr. WolfDog: A) a jelbeszéddel kommunikálók családja évente egyszer kommunikál egymással? B) más fícsöröket milyen gyakran használnak és mennyien? Pl. több S4-en létrehozott térhangzás és társai? Megosztott képszerkesztés Samu ketyeréken?
-
törölt tag
válasz
Totheground #41 üzenetére
Nézzük csak: videó- jelbeszéddel tudja kommentálni amit épp felvesz.
Kép: vidámparkban, valami élményparkban az élményhez egyböl meg is jelenhet a feje, amit vágott hozzá-a haveroknak, családnak megmutatni egyböl remek alkalom. -
Béééla
őstag
És mi az, amit nem lehet sima HD előlapi kamerával, és full HD kamerával meg lehet?
NFC-t már beletették? Azon szorgoskodjanak. Vagy az nem egy egyszerű belelegózás?
-
vad35
csendes tag
Szerintem igazán kijárt már egy új külcsi az ios 7-nek.
-
janos1988
addikt
válasz
lionhearted #1 üzenetére
Az innovációs lufi mér évekkel ezelőtt kipukkant. Kénytelenek voltak a ctrl+c és ctrl+v-re áttérni
-
Bambalazs
senior tag
Egy konkrét kép vagy videó sincs még az iOS 7 kinézetéről, máris mindenki lehordja, illetve a ModernUI-hoz hasonlítja. Undorító ami itt megy, komolyan.
-
RepeatSector
senior tag
mehet bele egy 3mpx -es érzékelő aztán hajrá!
Az optimus black-ben is 2megapixeles volt a másodlagos kamera! -
törölt tag
válasz
Totheground #33 üzenetére
Mondjuk a jelbeszéddel kommunikálóknak?
-
Totheground
addikt
Most őszintén, ki a f@szomnak igénye ez a kettős fotózás?
Amúgy a mai apple pletyka pipa. -
munnergep
senior tag
Állandóan fikázni, ez valami népbetegség? Lelki sérülés? Akartok róla beszélni?
-
pzstm
titán
válasz
enginev3.0 #29 üzenetére
Bocsanat, idézet akart lenni a majdani iphone5s leynotebol
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hmm érdekes ez az előlapi Full HD felvétel, még jól is jöhet Skype-nál, de akkor legalább normális minőségű legyen. Előlapi kamerák nem szuperálnak olyan jól
-
enginev3.0
félisten
Sokra megy vele ha a minőség 0 lesz
-
Rickazoid
addikt
válasz
#06658560 #23 üzenetére
Emlékszem még az ősidőkre, amikor egyfajta tükörszerű lemez volt a hátlapi kamerák mellett, azzal segítve az önarckép készítését.
Mondjuk ha valami hasznosabbat akarnának csinálni, kerülhetne a kamera egy forgatható modulba. Az Apple még talán meg is tudná úgy csinálni, hogy ne keltsen bazári benyomást és tartós is legyen. -
Rickazoid
addikt
Majd kitalálják, hogy náluk már azelőtt megvoltak a tervek, mielőtt a Samsung nekilátott volna az S4 tervezésének...
Újratervezik a GUI-t? Na arra kíváncsi leszek.
Biztos valami évekkel ezelőtt érdeklődés hiányában megbukott ötletet rajzolnak át és máris kész lesz az új felület, ami forradalmasítja az okostelefonok kezelését. -
taramta
csendes tag
Én inkább az UI reformjára leszek kíváncsi... Ha tényleg egy WP8-Holo keverék lesz, akkor valamit nagyon elszámoltak
BTW már egy ideje egyedül a felület volt az, ami miatt tetszett a platform, de ha ezt is megváltoztatják, akkor tényleg a név meg az árcédula lesz említésre méltó. Tudom, mindig ezt mondják, de ha Jobs még élne, nem engedné, hogy Ive ezt csinálja :/
Amúgy az előlapra kell kamera, oké, lehet videótelefonálni. De könyörgöm, nem 1 fps-sel kéne mennie, márpedig FullHD mellett és a magyar hálózatot ismerve mást nem várhatunk (és a mobilhálózat lefedettségét és sebességét tekintve mi a világ élvonalába tartozunk - mi lesz máshol?) -
joey04
titán
Na a 2 számomra érdekes apróság közül az egyik bekerül, ez nem rossz.
-
"Apple újdonságába is bekerül az LG Optimus Pro és a Samsung Galaxy S4 érdekes újítása" ... megfogott ez a mondat...
De ezek már olyan apróságok, hogy nem látom értelmét ezen ping-pongoznia a gyártóknak
-
pzstm
titán
it's a truly unique and revolutionary feature
amúgy állítólag iOS7 új design "very, very flat" lesz....ha kicsit is hasonlítani fog a Modern UI-ra és ezt meg imádni fogják, akkor komolyan berosálok...
-
a.sebi
őstag
Amazing innovaton.....epöl is fantastic......amazing
-
bagly
tag
Tyűűű micsoda innováció. Szégyen
-
válasz
callmeakos #13 üzenetére
Így már megállapítható, hogy hány napja nem borotválkoztál!
Szerk.: az előlapi kamera akkor mire is van kitalálva, ha nem saját magad videózására (ilyen hívás közben)? -
xmaas
őstag
Remelem le vedette az Apple ezt a funkciot es majd jol bepereli Samut
-
sid87
senior tag
Valaki használja az előlapi kamerát videózásra?
-
Mr President
senior tag
Elsőre azt hittem, hogy fullHD kijelzője lesz. Az úgy már érdekesebb lett volna, mint az előlapi kamera.
-
takacsbotond
őstag
Ezek is megpróbálkoznak mindennel...
Mióta meghalt Jobs már az Apple sem a régi, de fel a fejjel, lessz Dr
oidos Nokia
-
daniel909
addikt
válasz
Mr. WolfDog #5 üzenetére
hogy nagyobb helyet foglaljon a felvétel és inkább a nagyobb tárhelyes verziót vedd.
am: ezek ilyen semmi újítások, ennél még a siri is nagyobb dolog volt, bár már annak se volt sok értelme.
-
Mr. WolfDog
tag
innövésön!
-
Robertoq
őstag
válasz
Quasi_modo #3 üzenetére
Tudom és ezt el is fogadom, de ezt nem hagyhattam ki
-
Robertoq
őstag
Apple újdonságába is bekerül az LG Optimus Pro és a Samsung Galaxy S4 érdekes újítása.
Én inkább úgy fogalmaznék: Apple újdonságába is bekerül a Samsung Galaxy S4 érdekes újítása, melyet elsőnek a LG másolt le -
Micsoda újítás, sosem láttam még ilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Továbbfejlesztett előlapi kamerával és kétkamerás szimultán felvételek készítésével érkezhet az Apple idei telefonja.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest