- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Byu
aktív tag
válasz
sootomi1988 #297 üzenetére
Ún. refurbished telót adnak, ami az Apple gyárába visszakerült vagy fel nem használt alkatrészekből összerakott iPhone, az Apple által teljesen gyári állapotúként garantált, és a garancia is megújul rá.
Nincs jelentősége, egy refurbished iPhone is az Apple gyártósoráról származik, minőségellenőrzésen kell megfelelnie, tehát nem kell tartani tőle, hogy bármivel rosszabb, mint a vadi új.
-
Mr. Byu
aktív tag
válasz
sootomi1988 #295 üzenetére
Az lesz a probléma szerintem, hogy valami tévedés miatt "beragadt" az iPhone fülhallgató módba, velem is volt már ilyesmi, amikor a dockból kivettem zenelejátszás közben. Próbálgasd először ki-be dugdosni párszor a fülest!
-
Mr. Byu
aktív tag
válasz
sootomi1988 #290 üzenetére
töltsd fel ide, hadd lássák a többiek is! menj rá, hogy "új kép feltöltése a szöveghez"
-
Mr. Byu
aktív tag
válasz
sootomi1988 #288 üzenetére
Próbáltad már ki-be dugni a fülest? Nem lehet, hogy az "akasztott" be valamit?
Komolyan nincs hangerőszabályozó zenelejátszásnál pl.? Ez hihetetlen! Csinálnál róla egy screenshotot? (home gombot + sleep/wake gombot egyszerre megnyomod és ment egy screenshotot a filmtekercsbe)
UI.: ez biztos hogy szoftveres gond szerintem, T-Mobile-ban nem értenek hozzá, meg az iPhone-t kb. mindenért ki lehet cseréltetni az Apple-nél, de azért addig is járjuk már körbe a problémát, hátha megoldjuk
-
Mr. Byu
aktív tag
válasz
sootomi1988 #286 üzenetére
Lehet, hogy elállítottál valamit. Ne backupból restore-olj, hanem a Beállítások - Visszaállításban nyomj kezdetnek egy "Összes beállítás törlését". Hátha!
-
Mr. Byu
aktív tag
válasz
sootomi1988 #284 üzenetére
Ez aztán nagyon furán hangzik. Nem GSM boltban vásárolt, jailbreakelt a telefon?
-
Mr. Byu
aktív tag
válasz
Gadgetfun #279 üzenetére
Az kellemes.
Megpróbálom lájtosabb használat mellett én is kihozni belőle a maxot, eddig még egyszer se teszteltem le igazán, a biztonság kedvéért este mindig töltőre szoktam rakni.
(ezzel is spórol az ember az akku ciklusaival, ha nem meríti le állandóan csutkára)
3G-t bekapcsolva szoktad hagyni? Mert látom, a képen épp EDGE-en vagy. Apropó. A 4S-en nem lehet már manuálisan kikapcsolni a 3G-t, ha minden igaz. Valaki erősítse meg vagy cáfolja: azért van ez, mert ha épp nem használja masszívan a netet (csak amennyire a push-hoz kell), akkor automatikusan EDGE-en van, és csak ha beindul az adatforgalom, akkor vált át 3G-re? A régi LG Viewty-m ezt tudta, okos kis funkció volt.
UI.: én az iCloudot azért hagyom működni, jó érzés, hogy egy biztos helyre eltárolódnak a fontos adataim.
Elvileg úgyis csak akkor szinronizál, ha wifin van és töltőn.
-
Mr. Byu
aktív tag
iPhone 4, iOS 5.0, kikapcsolt időzóna beállítás. iCloud + értesítések bekapcsolva.
A majdnem 4 óra használatból pedig kb. 2 órát tegnap maszívan és folyamatosan interneteztem, vonatúton. És a maradékban is volt bőven GPS használat, e-mailezés, stb.
Ez szerintem nem egy rossz eredmény, tehát alapvetően jó az energiakezelése az iOS 5-nek, csak ki kell venni belőle ezt a kis hibát, amit az első frissítésben már meg is tettek! (még csak béta)
-
Mr. Byu
aktív tag
válasz
infectedmann #233 üzenetére
Ez se teljesen biztos, mert ha a számozás logikáját követi az Apple, akkor jövőre már az iPhone 6-nak kell megjelennie, mert sorrendben az a hatodik iPhone lesz.
Talán azért mégse lesz így, mert a köztudatban nagyon az él, hogy az iPhone 5-öt várta mindenki, és "valami mást" kapott. De az igazság attól még az, hogy iPhone 4S = iPhone 5.
De egyébként nem érdemes várni rá, rengeted nagy durranása van még az Apple-nek 2012-re (új Macbook Pro, talán retina kijelzős iPad, stb.), és legalább 2012 nyaráig, vagy őszéig semmi esély sincs új iPhone érkezésére.
A mostani az új iPhone. És éppen olyan, mint amilyet az emberek vártak, a változatlan dizájntól eltekintve.
-
Mr. Byu
aktív tag
válasz
callmeakos #129 üzenetére
Ezt az utolsó, komolytalan mondatodat amolyan "trollmode on" hozzászólásként szúrtad be?
Mintha nagy bűvésztrükk lenne egy közepes minőségű, átlagos felbontású panelt 4,3 colra kinyújtani, és belepréselni egy telefonba. "trollmode OFF"
Na, de tényleg, hagyjátok már ezt abba, kérlek. Miért kell minden Apple-el kapcsolatos cikk fórumjának MINDIG átfordulnia ugyanabba az unalmas, lehangoló körforgásba?
Samoled - IPS Retina
Pentile - RGB
Android - iOS
műanyag - fém
4,2 col - 3,5 col
... bla, la...Most javaslom, mindenki álljon le, és térjünk vissza a témához, mert ez kezd nevetségessé válni. De az az érzésem, vízipisztollyal próbálok erdőtüzet oltani.
-
Mr. Byu
aktív tag
válasz
ForRedGlory #96 üzenetére
Honnan a francból tudja? Nem programozó.
Indirekt bizonyítással válaszolt a kérdésedre. Te kijelentetted azt, hogy kizárt, hogy az iPhone kibírjon aktív kijelzővel 7 órát. Ezt ő egy specifikációs listával cáfolta, én személyes tapasztalattal tudom: az iPhone 4 vígan kibír 3 óra 45 perces vonatutat folyamatos masszív böngészéssel, állandó zenehallgatással, és még van is jócskán az akksiban, mikor megérkezem. Ennél kezdvezőbb körülmények között, pl. nem 3G-n, hanem wifin, zenehallgatás nélkül kizárt lenne, hogy 7 órát kibírjon? Ugyan már...
-
Mr. Byu
aktív tag
Apakezdődik...
Nekem az iPhone 4-em most egy erős "hajtós" nap után (zenehallgatás, GPS használata, e-mailezés, netezés, videózás) 23 óra készenlétet és 6 óra tiszta használatot tud maga mögött, akksi szintje 10%. iOS 5, és valóban, ki kellett kapcsolnom a helyalapú időzóna beállítást, az volt a ludas. Na bumm, nagy katasztrófa.
A 4S-nek meg jobb is az akkuja elvileg, mint a 4-nek.
A hibát pillanatok alatt javítani fogják, de addig is ha valakinek egy infantilis örömet okoz, hogy ezen kárörvendően vigyoroghat, hát lelke rajta.
De ha bugreportként tekintünk erre a cikkre, akkor annyit még hozzátennék iPhone 4 tulajoknak, hogy nekem pl. a hálózati beállítások visszaállítása is sokat javított az akkuidőn iOS 5-re frissítés után, próbáljátok ki, ha más nem segít!
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest