- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Byu
aktív tag
válasz
sootomi1988 #297 üzenetére
Ún. refurbished telót adnak, ami az Apple gyárába visszakerült vagy fel nem használt alkatrészekből összerakott iPhone, az Apple által teljesen gyári állapotúként garantált, és a garancia is megújul rá.
Nincs jelentősége, egy refurbished iPhone is az Apple gyártósoráról származik, minőségellenőrzésen kell megfelelnie, tehát nem kell tartani tőle, hogy bármivel rosszabb, mint a vadi új.
-
Mr. Byu
aktív tag
válasz
sootomi1988 #295 üzenetére
Az lesz a probléma szerintem, hogy valami tévedés miatt "beragadt" az iPhone fülhallgató módba, velem is volt már ilyesmi, amikor a dockból kivettem zenelejátszás közben. Próbálgasd először ki-be dugdosni párszor a fülest!
-
sootomi1988
csendes tag
Vélemény?
-
Mr. Byu
aktív tag
válasz
sootomi1988 #290 üzenetére
töltsd fel ide, hadd lássák a többiek is! menj rá, hogy "új kép feltöltése a szöveghez"
-
Mr. Byu
aktív tag
válasz
sootomi1988 #288 üzenetére
Próbáltad már ki-be dugni a fülest? Nem lehet, hogy az "akasztott" be valamit?
Komolyan nincs hangerőszabályozó zenelejátszásnál pl.? Ez hihetetlen! Csinálnál róla egy screenshotot? (home gombot + sleep/wake gombot egyszerre megnyomod és ment egy screenshotot a filmtekercsbe)
UI.: ez biztos hogy szoftveres gond szerintem, T-Mobile-ban nem értenek hozzá, meg az iPhone-t kb. mindenért ki lehet cseréltetni az Apple-nél, de azért addig is járjuk már körbe a problémát, hátha megoldjuk
-
Mr. Byu
aktív tag
válasz
sootomi1988 #286 üzenetére
Lehet, hogy elállítottál valamit. Ne backupból restore-olj, hanem a Beállítások - Visszaállításban nyomj kezdetnek egy "Összes beállítás törlését". Hátha!
-
Mr. Byu
aktív tag
válasz
sootomi1988 #284 üzenetére
Ez aztán nagyon furán hangzik. Nem GSM boltban vásárolt, jailbreakelt a telefon?
-
sootomi1988
csendes tag
probléma a következő: adott egy 1 hetes i4s, fekete 32GB!
akksi jó, telefon jó, hang rendben...egyszóval minden működik.
Tegnap rezeg a zsebembe...gondolkodom...én nem raktam néma üzemmódra. Megnézem, nincs lehalkítva de csak rezeg. Oké, bemegyek youtube-ra, videó- NINCS HANG! Nincs hangerőszabályozó csík a youtube-on, az ipod-nál sincs! és nem is szól!!!
nincsenek jelzőhangok sem! ugynakkor ha rámegyek a settingsbe a hangokra és csengőhangot akarok választani akkor működik!
ha hangerőszabályozót akarom állitani, akkor feljön az ikon, de nem tudom állitani se le se fel...nincs folyamatjelző kis pálcika sem...
Restore-oltam itunesból, ugyanez a hiba!Ki mit tud okoskodni? mi lehet a bibi?
Köszi
-
Stiegliz
tag
nemrég volt rola szo, azz i4s-nel a rezgomotor furán mukodik, ha lefogom a jobb sarkot akkor rendesen remeg a telefon.
ez valami gyárihiba? vagy ez igy teljesen normalis, ig csak játéknál zavar amikor neman van a telefon, de akkor nagyon.. -
CoDWaW07
őstag
válasz
Black Dragon #245 üzenetére
Szerintem inkább egy használt GSM boltba mert ot ki is adják a kezébe az iPhone 4-et, T-mobile boltban meg csak egy csúnya tokba van belerakva így csak a kijelző látszik nagyrészt
-
Gadgetfun
tag
Állandóan be van kapcsolva a 3G, mert nem mindig vagyok wifi közelében, és olyan havidíjas csomagom van amin 1GB adatforgalom van, így nem számít ha éppen azon szinkronizálja a mailjeimet, híreket stb. vagy frissíti az appokat. Most azért van EDGE-n mert házamnak ebben a sarkában ahol ülök, éppen nincs 3G-s lefedettség
Én többnyire csak akkor teszem töltőre, ha 20% alá meg a töltöttség, előbb nem.
A 4S-hez nem tudok hozzászólni.Az iCloudot csak azért kapcsoltam ki, mert még lusta voltam utánaolvasni, miként is működik a dolog és érdemes-e használnom. majd ha lesz kis időm rá, ezt is elintézem
-
Mr. Byu
aktív tag
válasz
Gadgetfun #279 üzenetére
Az kellemes.
Megpróbálom lájtosabb használat mellett én is kihozni belőle a maxot, eddig még egyszer se teszteltem le igazán, a biztonság kedvéért este mindig töltőre szoktam rakni.
(ezzel is spórol az ember az akku ciklusaival, ha nem meríti le állandóan csutkára)
3G-t bekapcsolva szoktad hagyni? Mert látom, a képen épp EDGE-en vagy. Apropó. A 4S-en nem lehet már manuálisan kikapcsolni a 3G-t, ha minden igaz. Valaki erősítse meg vagy cáfolja: azért van ez, mert ha épp nem használja masszívan a netet (csak amennyire a push-hoz kell), akkor automatikusan EDGE-en van, és csak ha beindul az adatforgalom, akkor vált át 3G-re? A régi LG Viewty-m ezt tudta, okos kis funkció volt.
UI.: én az iCloudot azért hagyom működni, jó érzés, hogy egy biztos helyre eltárolódnak a fontos adataim.
Elvileg úgyis csak akkor szinronizál, ha wifin van és töltőn.
-
Gadgetfun
tag
Most megnéztem az enyémet, majdnem pont így áll
, 3 óra, 53 perc. (kb. 2,5 óra netezéssel a többi beszélgetés) készenlét: 1 nap, 2 óra, viszont az enyém még mindig 51%-on van, tegnap reggel 10 körül vettem le a dokkról.
Én kikapcsoltam az iCloudot és az egész helymeghatározást mert nincs rá szükségem, ha valamelyik App kéri a használat előtt, akkor ott aktiválni tudom ha akarom...
-
mivan80
aktív tag
-
Mr. Byu
aktív tag
iPhone 4, iOS 5.0, kikapcsolt időzóna beállítás. iCloud + értesítések bekapcsolva.
A majdnem 4 óra használatból pedig kb. 2 órát tegnap maszívan és folyamatosan interneteztem, vonatúton. És a maradékban is volt bőven GPS használat, e-mailezés, stb.
Ez szerintem nem egy rossz eredmény, tehát alapvetően jó az energiakezelése az iOS 5-nek, csak ki kell venni belőle ezt a kis hibát, amit az első frissítésben már meg is tettek! (még csak béta)
-
rainmen
aktív tag
-
-
-
mivan80
aktív tag
válasz
infectedmann #233 üzenetére
Hát hacsak nem viccelnek meg mindenkit Almáék, és jövőre jön a
4SS, 2 év múlva a 4SSS ! -
Taki30
tag
válasz
tortaur2006 #228 üzenetére
Este 7 kor ráteszem töltőre(nemsokára). Ha feltöltötte(gyakran ránézek) leveszem róla.Másnap 7 ig 35%-ig merül átlagban.Van mikor jobban,van amikor kevésbé.
-
dz1989
senior tag
válasz
LaptopSystem #219 üzenetére
4s ben
8 megapixeles kameravan.
FullHd (1920x1080p) videórögzitő.
2 magos 1Gigás proci ( iPad2 procija)
Van már külön emlékeztető.
A bal odalon lévő némitó gomb az egy picit fejebb kerűlt, ezáltal a 4 es tok nem passzól.
Van már 64GB-os változat. -
Stiegliz
tag
én 2 napja használom a 4s-t . semmit nem kapcsoltam ki, sőt be is kapcsoltam, mert a régi i4 gevey-s volt, és kiváncsi voltam mi a külömbség.
másfél napig tart egy töltéssel, és nem keveset szoktam használni a fónt. -
Paszkal3
tag
Sohasem rajongtam ezért a telóért,biztos jó telefon,de annyira nem,mint amennyire futtatják!Csinálnak köréje egy kis hokuszpókuszt,olyan amerikásat és rá is harapnak az emberek!Vegyétek és vigyétek ő az amerikai pajtásod!
-
infectedmann
őstag
válasz
Black Dragon #242 üzenetére
Korlátozott számban? Eddig az összes ismerősöm tudott magának venni. Egyedül a 32GB-os ami hiánycikk egyelőre, mert azt nagyon viszik, de 16GB-os és 64GB-os még kapható. Amúgy elméletileg ma kap(ott) újabb iPhone szállítmányt a T-Mobile.
(#241) Entryy: amúgy már mennek a találgatások az jövő évi Apple tervekről. Előjöttek újra a fake iPhone 5 koncepciók stb.
-
Mr X
veterán
A bezárás kérdése pont az android rendszer egyik lényege, nem pedig hiba.
A frissítés hibája pedig tippre egyedi hiba, hacsak az adott frissítésre nem panaszkodtak nagyon sokan. És ott is inkább a készülék gyártója a ludas, szeretnek belenyúlkálni a rendszerbe.
Symbian nekem nagyon zárt, nagyon buta.
-
Entryy
aktív tag
Ha bezárok valamit, az legyen bezárva! Páldául.
Meg a frissítések... pár hónapja az egyik frissítésnél kedvesem komplett gmail fiókja elszállt plusz azt jelezte, hogy egyetlen darab sms sincs a telóján.
Okés, hogy másnap jött a frissítés és minden rendbe lett, de bazz, ilyet ne már!
Korábban több symbianos tellám volt nagyon szerettem őket és bármit amit szerettem volna moddolni, programot tenni rá elérhető, megoldható volt. Az utóbbi 4-5 évben viszont valóban nem követtem a változásokat. -
bazsika89
tag
Az jó, hogy nekem nem csak headsettel jött elő a visszhang, valamint másnak nem panaszkodtak arra, hogy hívás közbe dobozhangja van a 4S-nek?
-
Black Dragon
addikt
Ebben az esetben azt ajánlom, hogy nyomogasd meg pár helyen az i4-et, ahová ki van állítva, t-mobile boltba vagy egyéb ilyen helyen, és utána döntsd el, hogy mennyire tetszik ez neked, ha meglehetősen, akkor érdemes beruháznod egy 4S-re, ezt akkor ajánlom, ha biztos vagy abba, hogy meg is tartod a telefont, ellenkező esetben kidobott pénz lesz. A másik lehetőség, hogy veszel i4 8gb-ot a t-nél, ami mostanság nem érvágás, legalábbis nem találtam annak.
Szóval a döntés rajtad áll, szerintem először mindenképpen nyomogasd meg valahol.
-
Entryy
aktív tag
Még csak most szeretnék megismerkedni az iOS-el.
Eddig soha semmilyen kapcsolatba nem kerültem almás termékekkel.
Egy lassan 4éves Kaisert áll szándékomban lecserélni és megfordult a fejemben, hogy végre megnézem mire ez az állandó "hype és anti hype." -
whitezo88
nagyúr
válasz
Black Dragon #239 üzenetére
vannak, akik nagyítóval keresik a legkisebb hibákat is. az is érdekes, hogy valamiért ha egy nem-szifonnal van valami hasonlóan "nagy" gond, nincs akkora hírértéke.
biztos, mert azok tökéletesek. nekem amúgy minden gond nélkül megy a telefonom.
-
Black Dragon
addikt
Személyes véleményem szerint érdemesebb inkább megvárni az i5-t, legalábbis, ha i4-ed van, akkor biztosan.
Ha 3Gs-ed van, vagy annál régebbi, akkor viszont érdemes lehet váltanod, bár nem lesz könnyű hozzájutnod a 4S-hez, mert meglehetősen korlátozott számban van még csak itthon.
-
Entryy
aktív tag
válasz
Köszönöm az infokat!
Közben én is találtam egy ezzel foglalkozó page-t
A blamákra meg annyit, hogy sztem kicsit fel vannak nagyítva.
Mióta van BT és autóskihangosító azóta egy vezetékes headsetet sem bontottam ki.
Úgy maradtak a dobozban, ahogy a gyárban beletették. -
-
rainmen
aktív tag
Ez az automata időzónaváltás inkább Amerikában lényeg, ha államokon mész keresztül, gondolom.
A headsetes pedig gáz, elcseszték. Ez van. -
RaveForce
veterán
azért lol, h másfélévet szüttyögtek ezzel a vacakkal, és még így is ilyen blamák vannak, előzővel is ugye, nemtom milenne velük ha a többiekhez hasonlóan havonta kéne szórni a készülékeket, elvérezne az alma a ge*ibe..
-
infectedmann
őstag
-
Mr. Byu
aktív tag
válasz
Ez se teljesen biztos, mert ha a számozás logikáját követi az Apple, akkor jövőre már az iPhone 6-nak kell megjelennie, mert sorrendben az a hatodik iPhone lesz.
Talán azért mégse lesz így, mert a köztudatban nagyon az él, hogy az iPhone 5-öt várta mindenki, és "valami mást" kapott. De az igazság attól még az, hogy iPhone 4S = iPhone 5.
De egyébként nem érdemes várni rá, rengeted nagy durranása van még az Apple-nek 2012-re (új Macbook Pro, talán retina kijelzős iPad, stb.), és legalább 2012 nyaráig, vagy őszéig semmi esély sincs új iPhone érkezésére.
A mostani az új iPhone. És éppen olyan, mint amilyet az emberek vártak, a változatlan dizájntól eltekintve.
-
infectedmann
őstag
Majd jövőre, és ezentúl azt hiszem lehet azzal számolni, hogy mindig lesz egy S jelű modell. Tehát ez után várható modellek: 2012 - iPhone 5, 2013 - iPhone 5S, 2014 - iPhone 6, 2015 - iPhone 6S stb.
(#221) tortaur2006: már béta tesztelik az iOS 5.0.1 -et.
-
p87
senior tag
Ez az Apple minőség amit sokan emlegetnek?
-
NixonHUN
tag
A szoftverfejlesztő részleg összes tagját egyetlen tollvonással húznám le a "christmas premium" listáról. Kár egy ilyen készüléket a szoftverrel elcseszni..
-
Taki30
tag
válasz
tortaur2006 #226 üzenetére
Előfordulhat,hogy nem mindegy,hogy milyen beállítással használja az ember.Én még nem tapasztaltam érdemi változást.Mindennap este hét tájt kerül a töltőre és az iOS 5 feltelepülése után is úgy figyeltem meg,hogy 35% alá nem merül.
-
Taki30
tag
Megrettenve olvastam a cikk "címsorát",hisz épp egy ilyen készülékkel szemezgetek.
Mondtam is magamban "az iPhone 4-nél az antenna volt tökéletlen.És ahogy látom ebbe is jutott pár meglepi."Elolvasva a cikket fellélegeztem,hogy ezek a hibák engem szerencsére talán kevésbé érintenek.Nem használok headset-et és a helymeghatározást is csak ritkán.
De ha jól értelmezem az előttem szólókat az aksi az kevesebbet bír mind vártuk/várható volt?!?
Most az iOS 5 egy iPhone 4-en "futkározik" és nem változott az aksi lemerülésének sebessége amennyire ezt mi megtudjuk ítélni.
Ebből arra következtetek,hogy valószínűleg a két mag az ami jobban meríti és ,ha erre még rájön a helymeghatározás/időzóna váltás, akkor csak úgy zabizhatja az akkumulátort.
-
tortaur2006
tag
Hali!
Mint I4S tulaj szeretnék beszámolni a tapasztalataimról. Kikapcsoltam : Helymeghatározás/Rendszerszolgáltatás időzóna beállítást. Egész jó volt, kedd-szerda egy töltéssel. Igaz keveset telefonáltam, de azért nyomkodtam alkalmanként: Hírek, mail stb, szóval adatforgalom volt.Utána munkanapok: szerda, csüt. Ezek egy naposak voltak, illetve relatíve egy naposak, mert reggel ki a töltőből, este meg rá, ugye ez csak kicsit több (!) mint fél nap! Viszont további romlás állt be mára: Ma reggel is lehúztam a töltőről, kb. fél 6kor majd fél 7kor a kocsiban már csak 92% volt a töltöttség!
Amit tegnap este átállítottam próbaképp: az általam egyébként nem ismert funkciókat kilőttem: Helymeghatározás/Rendszerszolgáltatás Itt mindent!
Másik dolog: Se Wifi, se Bluetooth nincs bekapcsolva sose!
Ők a kedvenceim:
Sajna így is érzem magam: minden más tuti, de az akku gond....
Nagyon várom rá a megoldást!Egy kérdés még: jó -e ha egész éjjel töltöm? Mire jó a többi amit kikapcsoltam? (Oppá ez két kérdés lett..)
-
infectedmann
őstag
A végére odaírhattátok volna, hogy úton van az iOS 5.0.1, ami orvosolja ezeket a hibákat
iPhone 4S újdonságai: Két magos Apple A5 processzor, nagyobb aksi az erősebb hardver miatt, 8 megapixeles kamera (új lencse, szoftveres stabilizátor) ami fullHD videót képes felvenni, új és szebb kijelző. Ja és persze egyedül az iPhone 4S-nél érhető el az iOS5 legnagyobb újdonsága a Siri.
-
Sziasztok mi a különbség a sima Iphone 4 és a 4s között?az árán kívül!
-
brendoncsopi
tag
Nem olyan gáz ez a kis bibi,mint sokan gondolják...csak annyira,hogy mint az uj 5 BMW-be később kerül bele az ABS, és ezt megmagyarázzák azzal,hogy addig a biztonságos fékezés érdekében használja pluszban a kézi féket is...:-D
Na ekkora baromság után joggal teszem fel a kérdést,hogy 200k-ért miért kell egy "majdani" frissitésre várni,amivel használható lesz normálisan!?! Merülés,térerő- és wifi probléma....jajajj,elment Sztív,itt a vég?! :-D
-
dz1989
senior tag
Szerintem irtó gáz, szemtelenség hogy Apple ezek után ennyi pénzt elkér. Vagy ne hibázzon.
-
Darellus92
aktív tag
Ez a vezetékes headsetes dolog érdekes. Én is tapasztaltam már más mobiloknál, hogyha nem hozzá tartozó vezetékes headsetet használok, akkor visszhangzik mint atom. Lehet headset hiba?
-
Lehet hülye kérdés, de ez az automatikus időzóna állítás eddig nem volt iOs-en? Vagy honnan jött nekik ez a gyönyörű ötlet, hogy egy harmadlagos funkciót ezentúl az egyik legnagyobb fogyasztó belső komponensre bízzák?
Szvsz ez nem bug, hanem egy baromi hülye ötlet eredménye.. -
7
addikt
Több mint a fél topicot takarítani kellett masszív off miatt! Választhattam volna aközött, hogy figyelmeztetem/kitiltom a fél bagázst, vagy pedig hogy beérem szimpla topicbeli figyelmeztetéssel. Egy kivételtől eltekintve az utóbbit választottam.
Viszont nyomatékosan felhívom a figyelmét mindenkinek, hogy SZIGORÚAN on-topic hozzászólásokat írjatok a továbbiakban!
Itt nem akarok diskurzust látni arról, hogy a fórumon mennyi az Apple/Android hater, hogy az iPhone milyen drága/olcsó, hogy XY milyen elfogult, hogy mekkora kijelzőméret az ideális stb. -- mert a hír NEM ezekről szól.A hír témáját konkrét iOS-es problémák képezik, maradjatok ennek a kitárgyalásánál, valamint az ezekhez szorosan kötődő beszélgetésnél/véleményezésnél (természetesen személyeskedés és provokáció nélkül)!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Futás, futópályák
- DOOM - The Dark Ages
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest