Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
nozs23
addikt
hátrébb mindig könyebb lépni, mint közelebb menni egy elérhetetlen témához.
Azért ez érvelés elég nagy baromság.
Ha mögötted fal van, hogy lépsz hátra? Zoom helyett viszont mindig tudsz vágni egy kicsit. Tehát teljesen szubjektív, hogy kinek melyik a hasznosabb, az viszont tény, hogy a nagylátószöget nem tudod reprodukálni, viszont a zoomot ha kompromisszumosan is, de igen. -
Gempas 70
aktív tag
Érdekes cikk... van itt hiány bőven mégis ajánlott. Ez van.
-
thiclyoon
aktív tag
A kijelzős táblázatban az SE neve rosszul szerepel, illetve valamiért true tone sincs jelölve, pedig tudja ő is
-
atike
nagyúr
A "kontra" lista azért elég komoly. Túl sok kompromisszum a kis méretért úgy gondolom...
-
ironbed
aktív tag
Most komoly??!! Ennyire fontos ez a nagyobb képfrissítés? Mintha az "életünk múlna rajta"?
A felső kategóriát és középkategória pár egyedét kivéve egyik sem használja.
Ne ez legyen az etalon. (még) -
-
Rage47
veterán
válasz Juhaszatti #60 üzenetére
Tapasztalatom szerint a Deep Fusion sokat segít a később zoomolt képeken, annyival nem sokkal szebb a telefotós kép szerintem.
-
Tubi2
senior tag
Volt már olyan, hogy a digitális zoommal próbáltam meg távoli dolgot lefotózni, de a lényeg pont elmosódott. Olyan viszont nem, hogy amiatt estem el információtól, mert nem fért bele a képbe. De nyilván ki piackutatták, azért így lett.
- Tubi // 06-30-kettőhatnulla-3922 // Debrecen
-
törölt tag
Ezeket a plecsniket nem lehetne elfelejteni? Komolytalanná teszi a tesztet.
-
törölt tag
válasz Mr Anderson #7 üzenetére
Én pont addig szeretek szemezgetni a fanok aranyköpéseiből.
-
bollokcs80
Korrektor
Akinek van már, az akksi ideje milyen? "Átlagos" használattal kibír egy napot? iPhone/Ipad-es tapasztalataim alapján a készenléti fogyasztás nagyon jó, de használat közben mennyire merül?
Tavasszal telefonváltáskor futólag egy XR-t próbálgattam, ott nekem kb 1,5 napot kibírt. Szemeztem az SE-vel is, de részben a kis akksi miatt nem mertem rá váltani. (Végül egyéb okok miatt maradtam droid vonalon.)
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
weberzolee
aktív tag
válasz Snowy_owl #50 üzenetére
Azért tegyük hozzá, hogy a TCL -nél:
- az aksija ránézésre 2x olyan vastag
- a készülék vastagabb ~2mm -rel
- a kijelző ragasztva van, ez kevesebb helyet foglal
- a hátlap vékony plasztik, szintén kevesebb hely mint az üvegSzóval nem az van hogy a TCL varázsolt, az Apple mérnökei meg hülyék...
-
senior tag
Az S10e az S10 mellé téve egy dzsunka kínai benyomást keltette nekem sajna, 40k-val többért kaptad meg a csúcstelót.
12 Mininél meg a zoom kamerát leszámítva kvázi ugyanazt kapod kompakt méretben.Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
B-L-A-C-K
titán
válasz bollokcs80 #70 üzenetére
Ez elég relatív ki hogy használja, én átlagosnak mondanám magam, és rosszabbra számítottam, estére nekem 40% még marad benne.
-
latzy
csendes tag
Igénytelen és slendrián a cikk nyelvezete.
-
Rage47
veterán
válasz bollokcs80 #70 üzenetére
Nálam kb. úgy bírja, mint az 1 éves 92%-os 11-em.
-
tothmaxy182
őstag
Számok, amik miatt számomra nem opció ez a telefon:
300000
64
2227Minden szavam magánvélemény!
-
Giovan!
addikt
válasz Juhaszatti #39 üzenetére
A sima 11 messze a legsikeresebb iPhone volt a tavalyi szériából. Persze lehet, hogy a mérete lett nagyon eltalálva, de valószínűbb, hogy az ára miatt lett ennyire népszerű
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
Snowy_owl
őstag
válasz weberzolee #71 üzenetére
Én nem azt mondtam, hogy csak az apple mérnökei hülyék, sem azt hogy hülye bárki is, hanem hogy a piaci trend nem tetszik.
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
janeszgol
félisten
válasz tothmaxy182 #78 üzenetére
Igen a 64 GB alap kiszereles gaz. Egy huszassal tobb a 128 GB. Illetve az akku merete ugye.
Cserebe kapsz egy modern telefont, raadasul klassz meretben. -
törölt tag
A mini tetszik, a cikk stílusa nem. Ajánlott plecsni ellenére a szövegben mintha egy androidos user első iphone-ja és fejvakarás 300 "rugóért" miért nincs ez és az, miért nem úgy van, "körmös" mert zárt az iOS... FM rádió, infra, jack hiányát említeni 2020-ban?
Elsősorban az iPhone tábornak szól egy új iPhone, akiket nem érdekel a többször említett Xiaomi és Huawei esetében mi hogyan van.
FaceID
(notch nekem se kedvencem, de amennyi készüléket elad az Apple már megkülönböztető jel, ahogy TouchID-nél is kitartottak a design mellett amikor mások már a power gombba és hátulra, kijelző alá pakolták az ujjlenyomatolvasót, én a maszkviselés miatt a FaceID mellé egy power gomb TouchID-nek örültem volna)Lightning-USB-C kábel a dobozban szerintem elég logikus, a legkisebb rosszat választották: régi adapterrel és régi kábellel tölthető az új telefon, nem értem a tesztelők miért akarják az új kapott C kábelet a régi A adapterbe rakni, ha meg A kábelt tettek volna bele akkor azért lenne hiszti, a C azért van aki számítógépre, aki amúgy is vesz új töltőt és aki Samsungról vált meglévő C adapterrel. Ha pedig kinyírták volna a Lightning portot, akkor több száz millió meglévő kiegészítő lenne szemét azonnal.
120 Hz-re nagyon ráizgultak idén tech oldalakon, de közben nélküle is sírnak az üzemidőre főleg 5G hálózaton. Melyik ujjunkba harapjunk? (tőlem az is várhatott volna még, csak akkor a szolgáltatók nem igyekeznének építeni a hálózatot)
Szerintem iOS animációkkal továbbra is elég smooth, nem hiszem sok ember lenne aki egy óra iPad Pro használat után az iPhone-ját földhöz vágná a különbség miatt.Akku miatt nem aggódom, mert hát az egész mini telefon lényege az, hogy nem tepsi és így is aki 6S-7-8 akár Plus változatról, SE1, X, XS vonalról vált az nem fog csalódni az üzemidővel, sőt!
-
nozs23
addikt
válasz #40993792 #84 üzenetére
Szerintem az a gáz, hogy az alapmodell a jelenlegi árán nem 128GB-os, mikor ezt már az összes konkurens cég meglépte ezen és akár kedvezőbb áron is.
Ezzel szemben van választék, akkor pedig értelmetlen leszólni a kicsit... ugyanis arra is van kereslet.
Nem azért veszik a 64GB-os modellt, mert az az ideális, hanem azért, mert az a legolcsóbb.
Abban viszont egyetértek, hogy almafronton nem használhatatlan a 64GB, az appok sokkal kisebbek, mint droidnál, illetve a HEIC fotók is nagyon kevés helyet foglalnak.[ Szerkesztve ]
-
-
janeszgol
félisten
válasz #40993792 #84 üzenetére
Igen beszeltunk mar errol. Sajnos picit elebe kell menni az embereknek, kulonben te mint ceg megszivod. Jelen esetben a kamera alapbeallitasa a fhd video legyen, kulonben mindent 4K-ban vesznek fel. Van UHD TV 200k alatt a boltban. Mar harom eve is volt. Es ha otthon van ilyen, akkor 4K-ban rogzitenek.
Ha jol tudom egy korosztaly vagyunk. (En 36.)
Ez meg az, aki ovatosan felhozik, nem biznak benne. A gyerekes anyukakat meg jellemzoen nem erdekli.
Csak ezek miatt irtam. Es a jatekokat meg nem emlitettem, de amilyen korokben mozgok, ott max a match3 megy, ezert hagytam ki.Bemegy a boltba a jol felkeszult ember. A 256 GB-os 370k, az draga, meg nem is kell akkora. Jo lesz a 128 GB. Elfogyott?
Na ilyenkor mi lesz? Az esetek tobbsegeben elhozzak a 64-est. Csak hogy legyen. Es kicsi lesz. -
dynamicrossh
tag
A kamera egy borzalom, de amúgy szimpatikus készülék.
-
aujjobba
addikt
válasz janeszgol #95 üzenetére
Az elozo telefonom 16GB-os volt, a vegefele mar nagyon szukosen fertem el, pedig a Fotok optimalizalt tarolasa is be volt kapcsolva.
Most 128GB-on vagyok, csak normal appok vannak fenn (amiket nem hasznalok torlom), a fotok teljes meretben, es 1080p/60fps-ben videozok.
Igy mar elfogyott 51GB tarhely, lehet 64-es telefon ismet elkezdene szukos lenni.Felesegemnek 128-as telefonja van, benne egy szinten 128-as SD kartya, de egy ev alatt fullon van az egesz, annyi foto/video keszul a gyerekekrol meg mindenfelerol.
Eszrevettem az olyan noi megszokas (anyosom is ezt csinalja), hogy ugyanarrol a pillanatrol keszit 10-20 fotot, es mindet megtartja, hiaba 90%-a rossz vagy felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Crypto Trade
- Projektor topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Tudományos Pandémia Klub
- LEGO klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest