- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Otthon is látom a fiamon (23 éves) meg a haverjain akinél nem alma van az csoró
De ez miből derül ki? Hogy mondják is nekik, vagy...nem értem...
-------------
Egy kis érdekesség, ami talán kapcsolódik ehhez:
Mielőtt bejött a rossz idő, hétfőn délután bementem a városba és nem ezt akartam figyelni, de telefonálás közben, ahogy Janeszgol is írta, észrevettem, hogy többen nézik a telefont (pro max), nem értettem ,hogy miért, mert a francot se érdekelte idáig, csak most valahogy feltűnt, aztán én is jobban figyeltem még eljutottam ahova akartam (árkád telenor üzlet), szóval én lepődtem meg a legjobban.
Pécs- Széchenyi tér. Aki telefonált, annál iphone, akik ülnek a a kerthelyiségekben, mindenkinél fordítva lerakva iphone, de még véletlenül sem láttam más telefont. Megyek tovább Bem utcán, aki telefonál iphone, ekkor már direkt jobban figyeltem...jön egy ferde szemű csaj. Nála könnyen kiszúrható volt a note 10 napban megcsillanó hátlapja.
Aztán még egy samus jött, majt leérve a Kossuth térre szintén kerthelyiség, lefordítva iphone-iphone hátán, de főleg 6s és 7 amikről írok.
Beérve az árkádba szinte kevés kivétellel mást nem is láttam, mind csak iphone. Kb a széchenyi térről leérve simán fél száz iphone tulajt láttam. Na most nem tudom elképzelni, hogy ezek mind csak menőznének, hogy ők nem is csórók, mert az iphone 6s-7-8 nem olyan árban vannak, hogy emiatt hitelt kellene felvenni.
Talán a többség, pontosan az ios, stabilitás, megbízhatóság, egyszerűség, biztonság miatt vesz iphone-t. Aki meg a másikra azt mondja, hogy emiatt csóró, vagy épp menő, az konkrétan szerintem idióta.
Attól, hogy nekem van pro max, honnan tudja, hogy nem adtam el érte a fél vesém és írtam alá 2 év rabláncot hitellel egybekötve? Bullshit az egész...Viszont, aki így vesz telefont, mert valóban nem telik rá, na az tényleg idiotizmus és menőként akar feltűnni...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs