- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
-
gzbotii
nagyúr
Jaj az az ALcatel 715 nekem nagy vagyam volt, de soha nem volt olyanom. Sajnons.
Egy ehez hasonlo Alcatelem volt -
gzbotii
nagyúr
Micro touch
El tudom kepzleni, mennyire lehetett az "micro"
Nekem is volt egy telefonom, valami A betus cegtol..meg felhajthato antennaval es 1 soros kijelzovel. Az volt a komoly peldany. Aztan valami Alcatel One Touch..de nem is tudom mi volt..az is hasonlo "kis" josag volt
-
gzbotii
nagyúr
iPad 3 es i4 is vannak..Bladenek is voltak gyerekhibai.
Amire en odakerulok, hogy vennek, akkora valoszinu javitva lessz. De szivem szerint N9 es Lumia 900 kozott valasztanek. De ez meg sokat valtozik meg, fugg, hogy nyaron mennyit keresek majd.
Jelenleg meg elegedett vagyok az Optimus Sol-al isAzert nallunk masabb, mert pl '93-'94ig egy-ket Lada, Trabanton kivul nem igen volt mas csak Dacia. Es most, roncsprogramban is igen erosen nyomjak.. Az orszagban ertekesitetett uj autok igen nagy resze most is Dacia (logan, sandero, duster)
-
gzbotii
nagyúr
Nallunk sincs, bar az uj Daciak (Logan, Solenza, Duster, Sandero) mar eleg jok. Foleg ar ertek aranyban
Meg az enyemen volt mit butykolni de ez szegeny problemaja volt nem altalanos. A Nova modelbol volt SupeRNova ami mar eleg jo volt. De persze, akkor sem ert fel egy VW, Opel minosegvel.
Jelenleg, ha volna ra hetterem (es osszel lessz remelem) akkor igen nehez helyzetben lennek: Lumia 800/900 es N9, HTC One X, SGS2, i4 kozul kellen valasztani.
A droidos Nokia meg szerintem nem nezne ki rosszul, csak szvsz a Nokia HW alalone a tobbi gyartonak es ezert szivna.
(#60) Sn[4k3]: ne izgulj, en tavaly aprilisben egy SE Xperia X10 minivel kezdtem es azota nezd meg mit hagytam magam mogott. Foleg, hogy aprilis-november idoszakban csak 3 telom volt (Xperia x10 mini, Wildfire, Optimus 7) utanna meg, hogy beindult az "bolt"
-
gzbotii
nagyúr
Hah. Kosz. De en szerettem es en javitottam
. Ez azert mar nem a '82 Dacia 1310 volt! 1.6 motor, duplatorkos karburatorral lepett azert
Telefonokra visszaterve, en is ellenek. De nem talaom az igazit
Tipikus, szomszed kertje mindig zoldebb..ha droid akkor hianyzik a WP, ha WP akkor a droid..vagy epp az iOS
-
gzbotii
nagyúr
En abban a szerencses helyzetben voltam, hogy ajandekba kaptam
Kituno allapotban volt, es mivel engem mindig is kullnlegesen vonzottak a kutyuk, igy majd 2 hetig ugy orultem neki, hogy az agyam eldobtam
2 ev hasznalat utann is csak any baja volt, hogy a hivaskezelo gombok alja kisse megkopott. Sokszor elovennem nosztalgiazni, de tavolletemben 8 masik telefononnal egyutt kidobtak -
gabe8719
senior tag
Az igen..
Párat már nekem is volt szerencsém szervizelni, a csúszka megoldása nem a legjobb, sajnos ezért van egy kis holtjátéka alapból is. Ha darabosan jár, hátfal le, két csavar fogja azt az elemet ami takarja a sínt, utána csak simán ki kell takarítani és olyan lesz, mint újkorában. -
gabe8719
senior tag
Nekem összesen 4 volt, abból az utolsót használja most édesapám. Volt időszak, amikor mindig visszatértem hozzá, valahogy nem volt egy sem, ami használati élményben csak megközelítette volna akkoriban az N95-öt..
Legalábbis nekem egy titkos szerelem volt (a 8GB nem, csak a sima), kicsit még mindig az.. Második telefonként zokszó nélkül használnám ma is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest