- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sn[4k3]
senior tag
Vàlnak nagyszerű, hogy akár egy Alcatel OT-292 többet nyújt a maga rongyos kis 4.000Ft-os árával jobb, mint akármi tíz évvel ezelőttről, az okostelefonok manapság meg már a kurrens gen konzolokkal versenyeznek tudásilag. Azaz, az én Blade-em tuti nem
-
Sn[4k3]
senior tag
Mindenkit le akarsz beszélni
A hada igenis jó, nem feltétlen van mindenkinek szüksége kismillió appra. Ja és mellesleg már van használható ICS aminek annyi az egyetlen bűne, hogy még nem lehet vele telefonálni, mobilnetezni. Hamarosan örülhetnek a Wave tulajok, hogy igen olcsón juthattak egy jó kis droidos telefonhoz
-
-
V.T.CS.
senior tag
én maradok a droidnál, és a samunál. bár a razr meg a htc one v megdobogtatja a szívem. de most elvagyok az ace-el. telefonálásra, netezésre, mail-re jó. meg egy kis gran turismo becsúszik a metrón
ennél nagyobb kijelző nem kell, és kihúz 1,5-2 napot.
hát nekem volt már pár verdám, de szoci blokkból csak a zastava. dacia-ról jót még nem hallottam.
hogy azért minimálisan témánál maradjak:
ha a nokia csinálna androidos telefont akkor nem lenne kérdés hogy melyik brand-hez húz a szívem. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali fotós kérdések órája
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- E-roller topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Hyundai, Kia topik
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest