- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vico87
tag
Nem nyűgözött le. Próbáltam már játékokat mozgásérzékelős kontrollerrel, és úgy gondolom a legtöbb játék alkalmatlan ilyesmire. Persze megvannak azok, amelyek sokkal jobb élményt nyújtanak mozgásérzékeléssel, de nem lehet ész nélkül minden játékot mozgásérzékelősre konvertálni, mert gyakran semmi plusz élményt nem ad.
-
Xaels
félisten
Őszintén, szerintem ez úgy sz@r játékra ahogy van, arra már túl nagy és a mechanikus gombok hiánya és a fekete keret miatt is kényelmetlen. Még az NFS-t meg a Snowcrosst tűrhetően elirányította bár egy durvább rally játékot a kézifékes fordulattal megnéztem volna ill. az NFS eléggé szaggatott. A Nova esetében meghát megnézném, hogy használja anélkül, hogy letámasztaná a kezét. Elég vicces volt a gránátdobás elsőre nem jött össze. Platform játékra sztem teljesen alkalmatlan viszont a kemény logikai játékok jól mutathatnak rajta. Ez az iPad egy nagy öngól volt szvsz...
-
Enton
addikt
Szerintem itt csak a Nova életképes, a másik kettő maradhatott volna Iphone-on is.
A nova is csak azért mert tudnak bele érdekes fejtörőket rakni az érintőképernyővel.
Viszont nem lesz egy speed shooting game az biztos. -
teshow
csendes tag
a videon szaggat az NFS... En ilyennel nem reklamoztam volna
-
redbullinger
csendes tag
az ipad az ipod játék???
-
sagesz93
addikt
Én lelettem, szerintem az a nova rohadt jó, igaz kicsit összetett.
Ez az amire én tudnám használni, meg a netezés.
-
kommunism
aktív tag
hááát én nem lettem lenyűgözve:S Inkább a psp 2 őt várom tovább
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged