- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Am meg akkor a gondolat meneted szerint ha most bemutattak volna egy 2x gyorsabb i5-öt akkor aki eddig megvette a símát az így járt????
Jogi értelemben igen, így jártál. Erkölcsileg már megkérdőjelezhető. Valahova le van írva, hogy pontosan 365 naponta lehet kihozni az új termékeket? Szerintem nem, és innentől kezdve nem támadható.
Amúgy ugyanez a helyzet a OneX/x+,LG HD4x/ G. Ennyi erővel bármikor odamehetek a gyártóhoz, azzal a dumával, hogy ha én ezt tudtam volna akkor nem vettem volna meg a régebbi modellt. Azért remélem érzed, hogy ez nem lenne túlzottam működőképes... -
Ezt aláírom, de most mi van?
kijött az új modell és okt 26-tól már azt lehet kapni...
Persze baromi rossz lehet annak aki két nappal ezelőtt vett 3-at de hát Istenem. Ez van. Valamikor ki fog jönni az új, és ha belegondolsz az Apple-nél sohasem lehet tudni, h mikor.Igazából kár is ezen lamentálni. Meglátjuk h mit lép az Apple, de nem hiszem h lesz valamilyen akció.
-
Már megbocsáss, de a szivárgások nem kezelhetőek tényként. És mi lett volna, ha nem hozzák ki az ötöt?
Sőt, tavaly is mindenki az 5-öst várta és mégis 4s-lett. Akkor meg valaki azzal perelhette volna az Apple-t, hogy két napja eladta a 4-esét, és most csalódás érte... És?
Ez nem így működik. Én ha az Apple helyében lennék azt mondanám ,hogy egyéni szoc probléma, hiszen senki sem kötelezett, hogy megvedd, és senki nem mondta, hogy nem lesz még idén iPad4. (max pletyka nem volt róla).
Nem ellened írom, de a világon nincs ilyen amiről Te álmodozol... (vagy max az Apple-nél, de nem sok esélyt adok neki) -
Biztosan nem. Te azt kaptad a pénzedért amit szerettél volna, és amiről aláírtad a számlát. Arról nem az Apple tehet, hogy te most vásároltál iPad3-at. Ennyi erővel bárki mondhatná pl, hogy ha tudtam volna, hogy az Iphone5 ilyen és ilyen lett volna akkor nem vettem volna 4S-t...
Sajnos ez ilyen. Ha lesz is valami akció, az tényleg csak az Apple jófejségén múlik, de nem hiszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Subaru topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- MotoGP & WSBK
- További aktív témák...
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD,
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest