Hirdetés
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért az sokat elárul a helyzetről, hogy egy san francisco-i bolt is úgy érezte, hogy azokkal, akik tényleg nemrég vették meg az iPad3-ukat kicsit méltánytalanul elbánt az előrehozott modellfrissítéssel az Apple. Azt meg ne mondd, hogy te nem lennél egy kicsit se bosszús (még ha nem is követelőznél úgy mint Djatis), ha pont a vásárlásod után javítja ki egy gyártó a gép hiányosságait (LTE), vagy cseréli le éppen a szabvány csatlakozót, kvázi "idejétmúlttá" téve a tiedén találhatót.
Ez persze csak egy gesztus a san francisco-i Apple bolt részéről (semmi se kötelezi rá), de gondolom lesz majd olyan vásárló aki méltányolja a dolgot, és él a lehetőséggel. Te nem tennéd?
-
Djatis
senior tag
Beszéltem ma az apple-el miest belekezdtem a mondatomba a csávó már vágta rá a választ hogy egyenlőre itthon nem lesz csere akció, de nem kizárt!!!!
San Fransisco-ba már van egy bolt ahol kicserélik őket "garanciába".
Am meg szerintem jogos a kérdésem/elvárásom mondta a csávó is az apple-nél hogy sok ilyen telefon érkezik hozzájuk SŐT volt most olyan is aki élt a 14 napos vissza fizetési garanciával bevitte a gépet de nem a 150k-ját kérte hanem az új gépet.
Nekem az a fura hogy ugye márciusba dobják ki az ipadokat és most egy laza mozdulattal áthúzott mindent.
Szerintem sok elégedetlen vásárló lesz!!
Am meg akkor a gondolat meneted szerint ha most bemutattak volna egy 2x gyorsabb i5-öt akkor aki eddig megvette a símát az így járt???? -
Djatis
senior tag
Igen ám de most jön a svéd csavar!!! Iphone 5 tényként volt kezelve hogy lesz és hogy mit fog tudni!!!
Ipad mini tény volt hogy most jön!!!!
DE: És itt a lényeg ipad 3 frissítésről szó nem esett és nem elhanyagolható az hogy miket ujítottak!!! Szerintem!!
Holnap fel is hívom az apple-t!!
Csak mert én október 8-án regisztràltam a készüléket nem pedig hónapokkal ezelőtt tehát szeritem jogos a feltevés!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pánik a memóriapiacon
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- World of Warships
- Hobby elektronika
- Autós topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix Scar 16 (2024) 16" 240Hz MiniLED, i9-14900HX, RTX 4090 16GB 175W, 32GB 5600Mhz, 1TB
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Asus TUF F17 FX706LI 17.3" FHD IPS i7-10750H GTX 1650Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 16 AI Studio 16" QHD+ IPS Ultra 7 155H RTX 4060 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest