- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zanik
addikt
Azért az sokat elárul a helyzetről, hogy egy san francisco-i bolt is úgy érezte, hogy azokkal, akik tényleg nemrég vették meg az iPad3-ukat kicsit méltánytalanul elbánt az előrehozott modellfrissítéssel az Apple. Azt meg ne mondd, hogy te nem lennél egy kicsit se bosszús (még ha nem is követelőznél úgy mint Djatis), ha pont a vásárlásod után javítja ki egy gyártó a gép hiányosságait (LTE), vagy cseréli le éppen a szabvány csatlakozót, kvázi "idejétmúlttá" téve a tiedén találhatót.
Ez persze csak egy gesztus a san francisco-i Apple bolt részéről (semmi se kötelezi rá), de gondolom lesz majd olyan vásárló aki méltányolja a dolgot, és él a lehetőséggel. Te nem tennéd? -
Djatis
senior tag
Beszéltem ma az apple-el miest belekezdtem a mondatomba a csávó már vágta rá a választ hogy egyenlőre itthon nem lesz csere akció, de nem kizárt!!!!
San Fransisco-ba már van egy bolt ahol kicserélik őket "garanciába".
Am meg szerintem jogos a kérdésem/elvárásom mondta a csávó is az apple-nél hogy sok ilyen telefon érkezik hozzájuk SŐT volt most olyan is aki élt a 14 napos vissza fizetési garanciával bevitte a gépet de nem a 150k-ját kérte hanem az új gépet.
Nekem az a fura hogy ugye márciusba dobják ki az ipadokat és most egy laza mozdulattal áthúzott mindent.
Szerintem sok elégedetlen vásárló lesz!!
Am meg akkor a gondolat meneted szerint ha most bemutattak volna egy 2x gyorsabb i5-öt akkor aki eddig megvette a símát az így járt???? -
Djatis
senior tag
Igen ám de most jön a svéd csavar!!! Iphone 5 tényként volt kezelve hogy lesz és hogy mit fog tudni!!!
Ipad mini tény volt hogy most jön!!!!
DE: És itt a lényeg ipad 3 frissítésről szó nem esett és nem elhanyagolható az hogy miket ujítottak!!! Szerintem!!
Holnap fel is hívom az apple-t!!
Csak mert én október 8-án regisztràltam a készüléket nem pedig hónapokkal ezelőtt tehát szeritem jogos a feltevés!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Windows 10
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Konzol Screenshot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest