Új hozzászólás Aktív témák
-
Zanik
addikt
Azért az sokat elárul a helyzetről, hogy egy san francisco-i bolt is úgy érezte, hogy azokkal, akik tényleg nemrég vették meg az iPad3-ukat kicsit méltánytalanul elbánt az előrehozott modellfrissítéssel az Apple. Azt meg ne mondd, hogy te nem lennél egy kicsit se bosszús (még ha nem is követelőznél úgy mint Djatis), ha pont a vásárlásod után javítja ki egy gyártó a gép hiányosságait (LTE), vagy cseréli le éppen a szabvány csatlakozót, kvázi "idejétmúlttá" téve a tiedén találhatót.
Ez persze csak egy gesztus a san francisco-i Apple bolt részéről (semmi se kötelezi rá), de gondolom lesz majd olyan vásárló aki méltányolja a dolgot, és él a lehetőséggel. Te nem tennéd? -
Djatis
senior tag
Beszéltem ma az apple-el miest belekezdtem a mondatomba a csávó már vágta rá a választ hogy egyenlőre itthon nem lesz csere akció, de nem kizárt!!!!
San Fransisco-ba már van egy bolt ahol kicserélik őket "garanciába".
Am meg szerintem jogos a kérdésem/elvárásom mondta a csávó is az apple-nél hogy sok ilyen telefon érkezik hozzájuk SŐT volt most olyan is aki élt a 14 napos vissza fizetési garanciával bevitte a gépet de nem a 150k-ját kérte hanem az új gépet.
Nekem az a fura hogy ugye márciusba dobják ki az ipadokat és most egy laza mozdulattal áthúzott mindent.
Szerintem sok elégedetlen vásárló lesz!!
Am meg akkor a gondolat meneted szerint ha most bemutattak volna egy 2x gyorsabb i5-öt akkor aki eddig megvette a símát az így járt???? -
Djatis
senior tag
Igen ám de most jön a svéd csavar!!! Iphone 5 tényként volt kezelve hogy lesz és hogy mit fog tudni!!!
Ipad mini tény volt hogy most jön!!!!
DE: És itt a lényeg ipad 3 frissítésről szó nem esett és nem elhanyagolható az hogy miket ujítottak!!! Szerintem!!
Holnap fel is hívom az apple-t!!
Csak mert én október 8-án regisztràltam a készüléket nem pedig hónapokkal ezelőtt tehát szeritem jogos a feltevés!!!
Új hozzászólás Aktív témák
ma HD előlapi kamerával, új rendszercsatlakozóval és A6X processzorral érkezik az Apple frissített táblagépe.
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Asus Rog Zephyrus Gamer laptop gyönyörű állapotban.
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- MacBook Pro M4 14"/16GB/512ssd/ Karcmentes/2026.02.18.Apple gar./p4246
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest