- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zooole
senior tag
Ha nem megy valami? Ezt hogy érted?
Jaa, hogy van retardáltaknak support. Hát mondhatom, ez nagyon jó. Viszont addig lehet akármilyen kedves az Apple, hogy így, meg úgy kiadja a frissítéseket, ha a vas nem bírja.
Ha valami bajom van a telefonnal amivel nem tudok mit kezdeni, legyen ez szoftveres, vagy hardveres, gariban cserélik, reinstall, hasonlók. Ez minden gyártónál megvan. Androidon a szoftverfrissítéseken van igazán a hangsúly. Az pedig Transformernél és a hasonlóan komoly gépeknél bőven megvan.
Mellesleg itthon ebben a Nokia vezet. Nekik csillagos ötös supportjuk van mindenhol.
SGS2-ről pedig ajánlom nézz pár ICS videót, próbáld ki. Van iPod Touch-om, tudom, milyen egy iOS. És igen, pont olyan smooth nálam SGS2. Nem szoktam hazudni ilyenekről, mint már mondtam, nem vagyok fan.
Rengeteg nokiám volt anno. Ez után pár SE, majd még egy Nokia. Most pedig Samu.
-
zooole
senior tag
Mond, te mit vársz a supporttól? Én újabb verziókat. Ezt pedig megkapom. Csak ezen túl tehetek rá még azt, amit akarok. Ez pedig csak plusz
joey: És milyenek? Galaxy Mini?
Smooth váltás? Azt még SGS2 is tudja
Bár ahogy látom sok konkrét érvetek nincs, inkább csak a megszokott fanboyság. Be is fejeztem. Legyetek boldogak.
3GS-en meg úgy akad az iOS5, hogy rossz nézni. Ez a support? Előbb vas kéne alá.
-
zooole
senior tag
Appból minden van, ami kellhet. ICS lesz, ami nemhogy normális, hanem jelenleg durván fölül is múlja az iOS5-öt. Egyébként meg azt rakok rá, amit akarok, bár nekem ICS is bőven megfelel.
Ennyi pont elég azt hiszem. Sebességben pedig köröket ver iPad 2-re. Billentyűzettel aksi pedig kb. kétszer addig bírja.
-
joey04
titán
Elég nagy. Én ki vagyok számolva. Hiányozna máshonnan. Mert ugye 5600+1000 ft a telefonszámlám: ikon200 + mellé 1GB extra mobilnet, a keretben lévő 1GB-hoz. Kb 1,5GB megy el havonta, maradna 500MB, spórolással valamivel több. Kényelmesen elég lenne iPadre az 500MB+ adatmennyiség. Szóval a tablet árán kívül nem lenne rendszeres plusz kiadásom mellé. Ez nekem igencsak fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Bluetooth hangszórók
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest