- Mobil flották
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bambalazs
senior tag
Wifi / fényerő meg iPhone/iPod-ra értettem, ott pl nincs App Switchernél se csúszka, se semmi.
u.i.: legközelebb minden infót beleírok a kommentjeimbe, mert látom nagy a képzavar.
szerk #2: ennyire boszonykányüldözés lenne az, ha valaki nyamvadt NC widgeteket akar?!
Kezdem szégyellni, hogy iEszközt használok, de tényleg.
-
Bambalazs
senior tag
Elfelejtettem hozzátenni, hogy iPad lockscreenjére gondoltam, azon van hatalmas kihasználatlan felület.
Ki és bekapcsolás nem azt értem, hogy folyton Settings abba kell rohangálni, mert az sem megoldás, akármennyire is úgy gondolja az Apple. Igen, végülis minek megvakarni a bal füledet a bal kezeddel, mikor a jobbal is meg tudod vakarni, kérdés az, hogy milyen módon... -
Bambalazs
senior tag
Nem vagyok droidos, de épp beesek a intervallumodba a 23 évemmel. Miért baj az, ha túl üresnek látom a lockscreent, ahol azt a temérdek helyet sokkal okosabban is fel lehetne használni? Vagy akár a notification centerből lehetne fényerőt állítani, bekapcsolni a wifit, levenni a hangerőt. Ez ekkora szentségtörés lenne?
-
Bambalazs
senior tag
Szánalmas, hogy felületi újításként csak ennyit tudnak felmutatni...
Remélem a Google odapörköl az I/O-n a legújabb Android gui-jával, hogy is kell ezt csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Windows 7
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest