- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezs520
senior tag
válasz
Bambalazs #65 üzenetére
Ej-ej,én pedig végig iPhone-ról beszéltem,ótt nem látok akkora hű de nagy helyet,persze lehet én vagyok nagyon szélsőséges(ami meglátszik a belsőépítészi izlésemben is) imádom a letisztult dolgokat,nekem a "fő" képernyőn nincs egy ikon sem,csak lent a dock-on... de mint korábban írtam volt,és komolyra fordítva a szót,szép az ice is,csupán nem ismerem,adttól még elismerem,hogy lehet jó,sőt....
-
fazr
senior tag
válasz
Bambalazs #65 üzenetére
Inkább úgy fogalmaznék, hogy minek megvakarni a bal füledet bármivel is, ha az automatikusan megtörténik amikor viszket.
Az iPad lockscreen tényleg elég szellős, de ez nem jelenti azt, hogy tele kell hányni fölösleges dolgokkal.
NC widgetekkel nincs semmi baj, előbb utóbb ha meg lesz engedve, akkor biztos csinálnak a külső fejlesztők néhány hasznosat.
-
fazr
senior tag
válasz
Bambalazs #61 üzenetére
Lockscreen: állapotsor, idő, dátum, értesítések, kamera, feloldás. Letisztult, átlátható és minden fontos információt látsz. Mégis mi kellene még ide?
Fényerő állítás automatikus (manuálisan 2 kattintás), wifi enerigatakarékos módba vált használaton kívül (2 kattintás teljesen kikapcsolni), hangerőt dedikált gombokkal (is) lehet állítani.
Egyéb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest