- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Ahogy nézem vannak még hibák. [link]
-
Várós az időzíthető dark mode.
-
Tigerclaw
nagyúr
Az iPad OS is ezzel startol?
Nekem iOS-en az egyik legfájóbb gond a camera app fapadossága. Ha már évről évre a camera hardvert tartják a legfontosabbnak, akkor írhatnának hozzá rendes szoftvert is. Ja és alapfunkciók hiányoznak, nem az hogy nem lehet mindent manuálisan állítani.
-
Roland861010
veterán
-
Wesder
titán
Kb az 5S idejében még aktívan mobiljàtszottam, és akkor mondta haver hogy nem minden BT con jò hozzàjuk, csak ami Apple certificate. Mondom ojjé
Pàr napja olvastam Xbox topicban hogy az iOS 13 beta màr tudja. Gondolom a streaming szolgàltatàsok miatt, meg az Apple Arcade-nak sem tesz rosszat ez a feature.
-
Wesder
titán
PS4/XO controller natív tàmogatàsa màr ideje volt. @gyfaszt kaptam hogy még erre is sajàt szabvànyt kreàltak anno.
-
Maxxy10
addikt
"rendSzerfrissítés"
-
ferikek
aktív tag
Regeben volt olyan funkcio az ios-ekben, hogy ha jott egy hivas, akkor a bekapcsolomgombbal duplan elutasitottam, es a keprenyos megjelent h ki kersett, azonnal vissza tutdam hivni.
mar regota nincs ilyen, vqgyis ha autos kihangositval utasitom el akkor lesz.
most az van h elutasitom, feloldom, aztan a hivaslistabol vissszahivok.
vagy nem igy van? -
niof
veterán
Egész jól néz ki. Bár az első verzióban, ahol elérhető volt, Safariban volt egy-két érdekesség. Pont itt egy PH!-s cikket akartam olvasónézetben megnézni, és a fekete háttéren fekete betűk annyira nem voltak jól kivehetők. A linkek viszont szép kékek voltak benne.
Most már lehet variálni a háttér színét ehhez a módhoz, meg a betűméretet és betűtípust is. -
Hallosz
senior tag
2013-ban, a 6.3-as verzióban, szürke háttér-fehér betűkkel volt az alap.
A hetes verzió nagy újdonsága volt a vakító fehér háttéren, pixelnyi vékony fekete betű, majd a szemem sült ki tőle. Akkor el is adtam a 4s-t.
Most nagy újdonság a "dark" mód. Remélem jól fog működni... -
SidCorky
őstag
Ezt az új bejövő hívás értesítést meg lock screen zenevezérlőt most látom először, tényleg ilyen a 13-ban? Már csak a vezérlőkért is jobban várom, hogy lehessen frissíteni.
-
Roland861010
veterán
válasz
aprokaroka87 #9 üzenetére
Nem figyeltem és át írta... Béta akart lenni.
-
niof
veterán
Úhhh... Csak a 13 jön? Akkor én valamit rosszul csinálok, nálam már egy ideje a 13.1 van fent...
-
nozs23
addikt
válasz
Roland861010 #8 üzenetére
Arrol nem is beszelve, hogy a konkurens rendszerek third party temai kb. egytol egyig vizualis terror, totalis okadek kategoriaba sorolandok.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Roland861010 #8 üzenetére
"13.1 bezár"
már be is zár?
-
Roland861010
veterán
Minek témázhatóság? Egy rosszul megírt téma és oda az üzemidő.
Van dedikált sötét mód, az összes gyári alkalmazás szinte tudja.
Gyorsítottak a FaceId-in mire fel emelem az arcom elé már feloldott.
Kocsiban(mágneses tartóbab van)is elég csak rá nézni és már látom is,hogy ki írt vagy kereset.A rendszerbe nem tapasztaltam anomáliákat pedig a 13.1 bezár használom.
Ennél csak a selfie kamera kapta meg (XR) az Xs meg a többi két kamerás verzió kap új módot portré módban + külön videószerkesztő is van benne.
-
Smiro
senior tag
Melyik telefonig frissül?
-
Silenzio
addikt
És továbbra sem témázható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Futás, futópályák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Tesla topik
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest