iOS 13 - szeptember 19-től

Az Apple-rendezvény után mindig érkezik a friss iOS is, és bár most külön aligha volt szó róla, természetesen jön az új rendszer.

Hirdetés

A tegnap lezajlott Apple-bemutatón annyi új eszközről hullott le a lepel, hogy az iOS-ről már beszélni sem volt idő, de ahogy az lenni szokott, idén is az új iPhone-nal jön ki a nagy, éves rendzerfrissítés. Ezúttal körülbelül egy hetet kell várni a végleges rendszerre, szeptember 19-én lesz elérető a natív sötét móddal, újratervezett fotó- és videószerkesztővel, megújult galériával, kibővített emlékeztetőkkel és Sign in with Apple szolgáltatással ellátott iOS 13. A rendszer állítólag sebességben is meg tudja verni elődjét, és ami szokásosan jó hír, hogy az iPhone 6s-ig visszamenőleg minden iPhone megkapja.


[+]

Béta szinten egyébként már az iOS 13.1 beta 3 is elérhető, ennek végleges változata szeptember 30-ra van időzítve, ami egyben az új iPad OS publikálásának napja is lesz. Az iOS 13.1-ben többek közt a térérzékelős AirDrop lesz az újdonság.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Apple iPhone 8 és 8 Plus duplateszt

    Üvegre cserélték a fém hátlapot, van vezeték nélküli töltés, erősebb a hardver és jobb a kamera is, de senkit ne tévesszen meg a számozás: ez csak egy modellfrissítés.

Hirdetés