- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luigineto
csendes tag
Nehogy szívinfarktust kapj itt hirtelen.
Lényeg az, eddig nem volt ilyen most lett ilyen a telóban. Programozni kellett az M9-hez?Igen. Xarunk a régebbi hardverre ezt is programozni?Igen. Inkább vegye meg a kövi telefont?Igen. Még több profit kell?Igen. Oda figyelünk azokra akik a telefonunkat használják? Áhh, inkább megyünk a saját fejünk után. "Designed by Apple California" -
Luigineto
csendes tag
Ez egy sima giroszkópos művelet, érzékel elmozudlást a giroszkóp vagy sem, ennyi az egész. Amúgy nem modtam, hogy nem a 6S hardvere van benne (részben) hanem azt mondtam hogy kevesebb összetevő van benne pl nincs Barométer az SE-ben ami van a 6-ban és a 6S-ben is, de nincs az SE-ben
Tehát nem ugyan az a hardver van az SE-ben mint a 6S-ben. Szóval ez csak egy sima programozás amit vagy meg akarnak írni vagy nem, nem olyan bonyolult ez.
-
Wesder
titán
Ez eddig rendben van, de nem lett volna egyszerűbb, ha az iOS 10-ben a beàllításokban lett volna egy menü, amivel ezt ki be kapcsolgatod, mert a gravity/gyro/gyorsulásmérőt használja? Így az összes kompatibilis eszközön elérhető lenne a funkció. Legalábbis én ezt így gondolom.
DaWe94
Mivel az említett szenzorok 0-24-ben àram alatt vannak, nem hiszem hogy többet fogyasztana segédprocesszor nélkül. -
Wesder
titán
Igazàból azt nem értem hogy ezt egy mezei gyro vagy gyorsulásmérővel is simán megoldható lenne, erre itt ez a "segédprocesszor"
Fél perces Google kereséssel megvan az Androidos alternatíva. Leteszem - screen off Felveszem - screen on.
Szerintem itt valami nagyon nincs rendben , de javítsatok ki ha tévedek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Karcmentes Állapotú Apple iPhone 15 Pro Max 1TB !! Black Titanium !! 3 Hó Jótállás
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged