- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubiss
tag
Ez jól néz ki! A kivetített touch pad és a billentyűzet meg a képernyő eszméletlen! Ez tényleg a jövő!
A zene pedig pont illik a videó alá. Amúgy csak nekem jutott eszembe Billy Mays a kitalálóról?
-
^Clown
addikt
Hát ez nagyon baró, de a mai technikai színvonalon bele sem merek gondolni az árába.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Invadrr_Zim #16 üzenetére
Időnként elsütöm azt a viccet, hogy a gyengénlátásnak is vannak előnyei. Például ha nem ismerem fel a hölgyet, akivel találkozom, akkor kitaperolom, hogy ki lehet az.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Invadrr_Zim #13 üzenetére
Na, szóval néztem a telcsit, csak épp azt nem láttam, ami érdekelt.
Köszönöm. -
Vakegérke
félisten
Meg tudná mondani valaki, hogy ki az előadó, és mi az aláfestő zene címe?
-
zH.
senior tag
fúj de undorítóan néz ki.
-
Dany007
veterán
válasz
Crystalheart #8 üzenetére
Ezért hívják concept-nek
Majd a jövő eldönti mit lehet és mit nem. Már most is van használható mini-projector, igaz az még akkora, mint egy telefon.
Az akksik terén is vannak fejlesztések, kérdés, hogy mikor kerül végre piacra vagy még lehúznak pár bőrt a mostaniakról. -
Crystalheart
őstag
A formája miatt asztalra letéve billegne. A projektor tuti nem lesz valami nagyon használható dolog, egyszerűen nem fér bele olyan lámpa ekora gépbe, és az aksit is pillanatok alatt merítené le. A kivetítős billentyűzetről meg nem tudom, miért gondolják, hogy akkora jövője van. Fizikailag nincsenek ott a gombok, olyan lenne, mintha érintőképernyős sík tableten kellene gépelni a PC előtt is.
-
Probber
őstag
Futurisztikus és hatásos koncepció az biztos, de hogy ez nem a közeljövő készülékeinek látványterve, az is. Sokáig csak koncepció marad ez még.
-
mephi666
nagyúr
érdekes elgondolás... ezekkel a ficsőrökkel biztos nem lesz olcsó... projektort meg ekkora méretbe belenyomni: khm... egérmozira elég kb
nem telefontéma, de ilyen futurisztikus cuccokból ami nekem bejön, az a m$ dohányzóasztala
full hightech a cucc és simán el tudnám képzelni bárhol, mert ennek ellenére szolid és dúskálna vele az ember a kényelmi funkciókban
-
EczkE
veterán
Érdekes elgondolás, de nem lenne valami kényelmes kézben tartani.
-
Dany007
veterán
Nem gyenge!
Kíváncsi vagyok mikorra lesz ebből valóság. Adok neki egy 5 évet még. A sima touchscreenről még jól le kell húzni néhány bőrt...Bár, ha megnézem a pár évvel ezelőtti Nokia concept telefonokat, na hát azokból se lett semmi.
-
nem_tom
őstag
Nem semmi!
-
szablya
aktív tag
Ebből mikorra lesz telefon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged