- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
LiveCD így ebben a formában kilőve, valóban. De én nem is ilyen megoldásra gondoltam konkrétan. Hanem, hogy maga a szerver lenne a kiszolgáló, azon futna az OS , a gép csak mint egy terminál csatlakozik rá és csak a képet dobja át. Akár egy VNC vagy ahhoz hasonló kapcsolattal (mint a TeamViewer, stb). Én konkrétan használom így az otthoni szerveremet távolról, egy kicsi, mindössze 800MHz-es CPU-val és 256MB rammal szerelt ThinClient-tel a végponton. Ennek a kicsi gépnek van egy kis apró, saját Linux rendszere (egy 32MB-s IDE-FLASH tárolón), ami ad egy primitív, egyszerű grafikus felületet, amin tudok VNC-vel vagy egyéb módon csatlakozni kiszolgálóra. Ehhez persze nem gyenge hardver kell a szerveren, hogy több "virtuális" gépet kitudjon így szolgálni. Így hát valószínűleg ebből nem lesz semmi, de fantáziálni jó vele
Szóval, ehhez nagyon durva szerver(ek) kellene/nének, a végpontokhoz meg elegendőek lennének gyenge vékonykliensek.
-
Exian
addikt
Bingó!
Erről van a szó. Az alkalmazás sima SQL parancsokkal letárolja (INSERT) az adatokat (kezdő, vég idő, timestamp, gép státusza, netező tag törzsszáma, stb).
A kliens meg első körben a státuszt kéri le, ha a gép nyitott, akkor meg hogy mikor zároljon. Közben persze 3 másodpercenként nyitott állapotban is lekéri folyamatosan a státuszt, hiszen én zárolhatom időközben előbb is az adott gépet.
Tehát ilyen formán primitív az alkalmazás, egy sima SQL buherálásról van szó. Akár manuálisan is beírkálhatom az adatokat akár phpmyadminban, csak épp nagyon macerás lenne
A kezelőfelülettel viszont nagyon egyszerű, még a takarítónőink is elboldogulnak vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- ASUS GeForce GTX 1650 Phoenix OC 4GB GDDR6
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD,
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged