Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
Srácok! Megkérek mindenkit, hogy az olyan jellegű kérdéseket, ami már a személyességi jogok határait súrolja, mellőzzétek!
Ami eddig idekerült bennthagyom, de az ezek után írottakat kitörlöm.
Köszönöm!
-
jones965
Modder
Köszönöm a vissza jelzéseket!
-
jones965
Modder
válasz
szab.tam #138 üzenetére
Próbálok sorban válaszolni:
- passzív hűtés: meg sem fordult a fejemben, látva azt a mennyiségű fémet,amit Te beépítettél. Így is derékfájós vagyok.
Zaj: mint írtad is, ez relatív dolog, mindenkinek más az ingerküszöbe. Nálam a szivattyúnak van minimális búgó hangja, a vinyót pedig nem hallom.
A kandalf házam készítésénél írtam, hogy törekedtem arra, hogy minden a házon belül helyezkedjen el. Most ez a koncepció a krómcsövek miatt megváltozott. Külföldi fórumon is írták, hogy ez a ház elég nagy ahhoz, hogy megfelelő hőcserélő befért volna. Én másként gondoltam.
Ezért látszik hátul 2 gyors csatlakozós vízcső, amire egy nova 1080 radiátor csatlakozik, amin 4 db 180-as venti forog 600rpm sebességgel.A gépben a ramokon kívül minden vízzel van hűtve, plusz ventilátor nincs behelyezve, aminek látszódik is a hiánya. valószínűleg a fenti plexit kiszerelem, és az eredeti rácsot visszateszem, mivel megreked a levegő. Jelenleg a gépház oldala le van szerelve.
A gép eredeti 5,25"-os helyén csak elektronikai elemek, front panel csatlakozók és a hozzájuk tartozó kábelek vannak.
-
jones965
Modder
Mint érintett, röviden leírom az én álláspontomat is.
A hobby ( kedvtelés) a szabadidő egyik eltöltésének a formája. Aki ezt az időtöltést választja ( legyen az bármi), általa hasznos elfoglaltságnak vélt dolog.
Én is ezt teszem, akár modding, vagy éppen hardverek tuningolásáról beszélünk.
Nyilvánvalóan az emberek értékrendje más és más, de ez így helyénvaló.
Én senkit nem fogok, és nem is akarok az általam hasznosnak vélt dolgokra rábeszélni.
De azt sem tűröm el, hogy ezt mások velem szemben tegyék.
Saját magamat szponzorálom. Amennyiben lenne külső szponzor, akkor az beleszólhatna, hogy milyen elvárásai vannak az általa rendelkezésünkre bocsájtott eszközökkel kapcsolatosan.
Arról meg nem én tehetek, ha adott esetben egyesekből ellenszenvet vagy irigységet vált ki mások sikere.Magamat idézem: ez egy virtuális színpad, ahol a nézők egyik ( nagyobb) része megtapsol, míg a maradék lehurrog.
-
jones965
Modder
Srácok had ne a rólam szóló topikban keljen már alkalmaznom az újonnan kapott lehetőségemet.
-
jones965
Modder
Ezt az 1 fotót kivételesen nem rudi, hanem én készítettem állványról időzítővel, átlagosan napi 14-16 órai meló után.
Én még így is kimerek állni a nagyérdemű elé, szőrösen-fáradtan.
Én soha senkiben nem a kinézetét látom, hanem az általa elvégzett produktumot.
Az legalább visz előre, ellentétben a kirakatfigurákkal.Remélem az elvégzett munkám nagyobb nyomot hagy egyesekben, mint a portré.
A kritikákat továbbra is várom.
(#62) helkis:- legalább olyanok is véleményt formálnak, akik ténylegesen is ismernek.
-
jones965
Modder
Köszönöm a reakciókat.
Ha nem haragszotok meg, akkor általánosságban válaszolnék:
-ha nagyon frappáns, és lényegre törő akarnék lenni - és miért ne-akkor Rodolfo mestert idézem:Hölgyeim és Uraim! A kezemet és ne engem figyeljenek, mert csalok!
Az kinézete mindenkinek olyan amilyen, én ezen nem akarok változtatni. Az teljesen nyilvánvaló, hogy a rólam készült fotó nem kicsit sikerült rosszul, de szerintem nem is ez a lényeg.Az avatarom legalább kompenzálja a portrén lévő hiányosságomat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest