- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
válasz
szab.tam #300 üzenetére
Ne legyünk korlátozottak, nyíljunk ki
Ahol hőt kell cserélni, ott a csillag alakú bordázat belső fele ami a hőcsővel érintkezik, ott dupla, vagyis kb mint egy ovális keresztmetszetű igy befogadja a másik hőcsövet is...
De tudom, sajnos ez már költséges lenne, öntetni kéne, marással nagyon sok. De még önteni önthetsz, olyat ugysem csináltálhomok kell hozzá meg ilyenek
más: Mennyi hőt disszipál a 480? És a 6850?
-
gordonfreemN
addikt
Talán úgy lenne a leghatékonyabb egy hőleadó felület, ha csillag alakú lenne, valahogy úgy, mint a zalman cnps 9xxx. Alu hűtőborda például ha középen futna fel a hőcsőt befogadó nagyon vékony alu rúd, és azt körbevennék a bordák hosszirányban. Kb úgy képzelhető el, mintha az xbox hűtőbordákat a talpánál középen párhuzamosan a bordák hosszirányával meghajtanád úgy, hogy egy belső kört alkosson a talp. csak ennek a talpnak kéne jó vékony falúnak lennie és pont akkora belső átmérőnek mint a hőcső. kapis? szerintem így lehetne a legkevesebb anyaggal a legnagyobb hőleadó felületet elérni.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
szab.tam #164 üzenetére
Nem írtam volna át az adatlapom?
Miből gondolod, hogy fekvő házam van?
Mert komolyba elbizonytalanítottál és megnéztem (pedig tudom hogy nem), de eskü, nem találok rajta oldalt lábakat, ez álló!
Elszigetelés meg most hosszú, majd egyszer elmondom mire gondoltam...Ja, hogy fekvő házat venni?
hahaha, most cseréltem le a qva eget
késő van már bizony, jó éjszakát -
gordonfreemN
addikt
válasz
szab.tam #161 üzenetére
Gondolkoztam már én is miként lehetne "passzívvá" (ezalatt nem hallhatót értek) tenni a gépem, amely nem haladja meg a micro atx méretet és szinte mindig rendelkezik egy komolyabb VGA-val, de elég nagy kihívás. Hangszigetelt házakkal nem érdemes foglalkozni, mert a szélzajt nem tudod elnyomni.
Venti nélkül meg baromi nagy hőleadó felület kell 100W-os VGA fogyasztás felett.
Passzív táp alap. Talán kombinálni lehetne a höleadó felületetek (esetleg légréteggel elválasztva, hogy ne melegítség közvetlen egymást) és egyetlen 12-es vagy nagyobb ventivel meglegyeztetni. -
gordonfreemN
addikt
Szép és elvetemült munka, gondolom alig vártad, hogy kész legyenek egyes lépései és tesztelhess, meg majd ide is mit nem szólnak az emberek, hogy húú meg wááá.
Elismerésem, old meg ezt egy 250x350x400-as kuckóban (ez max méret!) és aztán mondom a következő méretet.
szerk: még annyit, hogy mikor olvastam a CPU hűtés készítését, a vége-fele pont gondoltam arra, hogy "a hőcsövek nem fogják egymást melegíteni, míg a végén már túl kevés lesz a hőátadás legfelül", de aztán olvastam, jelezted is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest