- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
gordonfreemN #304 üzenetére
na jó. persze.. maghajtogatom origaminak legfeljebb....
mivel ezek gyakorlatilag az összes áramból hőt csinálnak, szinte semmi nem megy ahasznosra, így rendre 250w, 120 (128?) w....
és nem díszpipálok már...
(#301) zapok neked is
(#306) Rive
van itt a ph-n topic-ja a házi hőcső gyártásnak. annak aztán már végképp nem merek nekiállni. előbb veszek alibabától 500db-os "kezdőszettet" () 0.8-3.0 usd / db árért... - ott van 550*10-es is. megláttam, lett is egyből altáji vérbőségem....
léptem tv-zni, mára asszem off...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
gordonfreemN #295 üzenetére
értem, de enhéz hasonlót kivitelezni.
a módszerrel viszonylag igen kevés fémmel lehetne dolgozni. de a hőcsőhossz adott. és ezzel atechnikával nem menne angyona kö9ztes rész. azaz a vga első emeletének funkciója, ami hőt cserél de le is ad.
és csak pár 40 centis cső ezzel a körbordával ilyenhez kevés.
de nem tudom. pedig sokat számít a felhasznált anyagmennyiség és munkaköltég az összképben...
(#299) zoltanz
jól hangzik, de a furat átmérője az egyik irányban ugye a fűrészlap szélességével kisebb lesz....
-
szab.tam
nagyúr
válasz
gordonfreemN #291 üzenetére
"xbox hűtőbordákat a talpánál középen párhuzamosan a bordák hosszirányával meghajtanád úgy, hogy egy belső kört alkosson a talp."
a legkisebb ívesítésekkel zsákutcába futottam. házi módszerekkel kivitelezhetetlen.
és komoly problémák voltak még a nagy bordákkal is. a keresztmetszetüknél nézve,a talpuk felől homorúak. az összes!
valahogy agyártás során deformálódik, a bordáknál legyező irányban nyílik. ez nem látható, de a talpakat szembeforgatva már igen. a hosszanti széleken felfekszenek, és középen már tized mm-ekben mérhető rés alakul ki.
2 lehetőség van: szintbemarás, vagy komoly pasztamennyiéséggel való kitöltés. utóbbi is járható út, ha ott nincs éppen hőcső marat. ha van, akkor baj is lehet. de ez már hosszú...(#293) HartgeH3-2.8 neked is
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- LEGO klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest