Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
gordonfreemN #304 üzenetére
na jó. persze.. maghajtogatom origaminak legfeljebb....
mivel ezek gyakorlatilag az összes áramból hőt csinálnak, szinte semmi nem megy ahasznosra, így rendre 250w, 120 (128?) w....
és nem díszpipálok már...
(#301) zapok neked is
(#306) Rive
van itt a ph-n topic-ja a házi hőcső gyártásnak. annak aztán már végképp nem merek nekiállni. előbb veszek alibabától 500db-os "kezdőszettet" () 0.8-3.0 usd / db árért... - ott van 550*10-es is. megláttam, lett is egyből altáji vérbőségem....
léptem tv-zni, mára asszem off...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
gordonfreemN #295 üzenetére
értem, de enhéz hasonlót kivitelezni.
a módszerrel viszonylag igen kevés fémmel lehetne dolgozni. de a hőcsőhossz adott. és ezzel atechnikával nem menne angyona kö9ztes rész. azaz a vga első emeletének funkciója, ami hőt cserél de le is ad.
és csak pár 40 centis cső ezzel a körbordával ilyenhez kevés.
de nem tudom. pedig sokat számít a felhasznált anyagmennyiség és munkaköltég az összképben...
(#299) zoltanz
jól hangzik, de a furat átmérője az egyik irányban ugye a fűrészlap szélességével kisebb lesz....
-
szab.tam
nagyúr
válasz
gordonfreemN #291 üzenetére
"xbox hűtőbordákat a talpánál középen párhuzamosan a bordák hosszirányával meghajtanád úgy, hogy egy belső kört alkosson a talp."
a legkisebb ívesítésekkel zsákutcába futottam. házi módszerekkel kivitelezhetetlen.
és komoly problémák voltak még a nagy bordákkal is. a keresztmetszetüknél nézve,a talpuk felől homorúak. az összes!
valahogy agyártás során deformálódik, a bordáknál legyező irányban nyílik. ez nem látható, de a talpakat szembeforgatva már igen. a hosszanti széleken felfekszenek, és középen már tized mm-ekben mérhető rés alakul ki.
2 lehetőség van: szintbemarás, vagy komoly pasztamennyiéséggel való kitöltés. utóbbi is járható út, ha ott nincs éppen hőcső marat. ha van, akkor baj is lehet. de ez már hosszú...(#293) HartgeH3-2.8 neked is
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest