Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szab.tam

nagyúr

válasz Synthwave #390 üzenetére

értem. biztosan lehetne. de fölötte állva és nézve nincs az az érzésem, hogy eme rácsok hiánya befejezetlenség érzését keltené. legalábbis a tetőnél nem.
    és amúgy is csak több darabból lehetne összrakni...

jobban fáj az oldala. ott van a sarokba támasztva a többi elemhez képest szépen kidolgozott rács oldallap, amit a kilógó vga-tól nem lehet feltenni.

az első ház óta megszereztem a torony ikertesóját, hiánytalan állapotban. mivel az érintetlen, és viszonylag ép, így nem szívesen nyúlnék hozzá. lehet, hgoy az lesz a lakása a következő ilyen konfignak, és azt már igényesre kivitelezve.

de végső soron annak az egyik oldalát levehetném, és azt is berácsozhatnám úy, hogy csak a vga-nél lenne egy ablak a rácson.

de mivel készül a 25 centis egyedi pcie16x riser, így várok. mert ha az működne, akkor vga teljesen kívül esne a ház oldalának homlokzati síkján. és ez esetben csak egy pici alakot kell nyitni a rácson, a kábelnek...

de mivel közben beugrott egy fejlesztés, így ezt is hanyagolom. a gondolati lépések megtörténtek már a másik gtx480 befogására.

csak még több kérdés van:
    - cf lapon sli patch-e. ennek hiányában nincs értelme a tovább lépésnek.
    - a hűtési terv. a monstrum hatásfokának rontásával ezt is beintegráni. vagy egy kisebb, de a tapasztalatok birtokában kisebb méret/hűtés arányú hűtő létrehozása. anyagom még akad hozzá. (6 cső.)
    kellő hosszúságú, de még működő sli híd.

egyre jobban izgat ez a sli kérdés....
    ezt is passzívan megcsinálni igen durci lenne. vennék még 1 db. 22"-os monitort és mehetne az nvidia surronund. :))
    sajnos a tv melé venni másik 2-t egyszerűbb lenne, de az sok kiadás. habár a 2 monitor eladása után nem biztos. 60-65k-ért 32"-os fullhd-kat kapni már használtan...
    lehet, hogy joban járnék, mert akkor a mindennapi használatbana sima 3 kijelzős kiteerjesztésnél sem okozna galibát a különböző felbontás. (néha bekavar a telejes képernyős módokba, ha a kijezőknek más a felbontása. ilyenkor nem mindegy, melyik az 1. számú és melyik a win szerinti 1. tálcás kijelző.) elég macera ez a műfaj...

• szab.tam

nagyúr

válasz Synthwave #383 üzenetére

:R

tudom. nem is volt elsődleges cél a kinézet, csak minimálisan.
    fő szempont a működés volt... :K

a kérdésről feljebb némi flame is kialakult.

elég kínos és bosszantó lett volna, ha a kialakítás közben a kinézetre is nagy hangsúlyt fektettem volna, és a végén a hűtéls meg nem működik.

és talán egy ilyen hűtésnek talán nem is kell feltétlenül sikkesnek lennie, a jellegéből adódóan szeritnem elfér az órmótlan stílus... :K

de talán egyszerűbben és őszintébben fogalmazva: nem is nagyon akartam, hogy másképp nézzen ki... :N

( a narancsba hajló rozsda helyett szívesebben elnéznék egy inkább bórdóba hajló rozsdát, gyöngyházban. az nyami lenne...) :))

Új hozzászólás Aktív témák