- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Olvastam a cikket, gratulálok a munkához, meglepő volt számomra, hogy ilyenbe bele mertél vágni, és főleg, hogy összehoztad, nagy RESPECT!
A hsz-eket nem olvastam végig, csak átfutásszerűen, és itt a vége felé találkoztam pár ötlettel, a mikrofuratokkal kapcsolatban. Nos, nem vagyok szaki, következésképp lehet, hogy rosszul látom, de az ilyen jellegű, az áramlással keresztirányú furatok nem inkább szigetelnek, mintsem hőt vezetnek???
Gondolok itt az építkezéseken használatos falazóanyagokra, amik pontosan ilyen célzattal tartalmaznak üregeket (tégla) de akár mikro méretű lyukacskákról is beszélhetünk, hasonló végeredménnyel (pl Ytong falazóelemek)Előre szólok, kőműves sem vagyok
csak úgy szöget ütött a fejembe a dolog ... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPad topik
- Futás, futópályák
- Hardcore café
- TCL LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

csak úgy szöget ütött a fejembe a dolog ...