Új hozzászólás Aktív témák
-
Chello
tag
Furcsa módon nekem csak az kapta meg a fantáziámat amikor azt olvastam, hogy "a semmiből".
Elkezdtem összeszámolni nagyjából mennyibe kerül a csempe, gipszkarton, vakolóanyag miegymás.
Aztán hozzá még az a nem kis mennyiségű gép és elektronikai berendezés.
És ez csak az amit az aktuális képeken látni.Geci sok lóvéjuk volt, mert ezek ugye nem saját készítésű dolgok amiket soroltam.
Ügyesen megcsinálták a helyet, de itt látszik, hogy a "nem minden a pénz" az csak sovány vígasz.
Mondjuk én azt is szoktam nézni (bár itt irreális lenne), hogy valaki full egyedül csinált-e végig valamit vagy voltak család, haverok valakik akik segítettek benne, mert ugye hatványozottan nehezebb egyedül komplettre elkészíteni valmit.
-
Bari
Modder
#65 Polesz: Ha az elszántság megvan hozzá akkor hajrá
, kíváncsian várom az alkotásaidat kedves Barátom
#66 zrubi: Nem ma volt mikor abban a topikban írogattunk az biztos. Lassan fel fogom éleszteni a témát.
#67 csabi112: Köszönöm
. Remélem a tavaszi Veletech-en ismét kezet rázhatok Veled, a tükrösre polírozott gép nagyon tetszik továbbra is, írhatnál a logouton róla hogyan készült.
#68 Napfénysüti: Köszönöm
-
Napfénysüti
nagyúr
Nem rajongok a moddingért de érdekes interjú volt.
-
csabi112
Modder
Nagyon jól néz ki és jól felszerelt a műhelyed. Tetszik az interjú is. Sok sikert a befejezetlen és új munkáidhoz!
Te egy vérbeli modder vagy! -
zrubi
senior tag
Gratulálok!
PS1:
Így hogy most már híres vagy, egyre többet fog érni az általad készített (eredeti Bari logós nyákra nyomott) ledes körlámpám
PS2:
Meglepődve láttam saját hozzászólásaimat az "üvegszálás" topikban... jó régen volt -
Polesz
addikt
Örülök hogy ismerem az "elmebeteg" Barit személyesen.
Az biztos hogy nem semmi amit csinálHa egyszer sok időm lesz én is modder leszek, csak kézügyesség, kreativitás és kitartás hiányzik
-
Nem is tudtam, hogy ilyen közel, ilyen remek modderek laknak
-
Integra
titán
szívből gratulálok, szorgalom, kitartás, eredmény, siker.
-
nagyon jó volt olvasni
irigylem a hozzád hasonló embereket, akik ennyire sokmindenhez értenek és mellé még kreatívak is
bár rám is ragadt valamennyi ezermesterség édesapámról, mert otthon mi is ha lehet házilag oldunk meg mindent, de azért a te szintedtől nagyon-nagyon messze állok
-
ZGO
tag
Jó látni, hogy azért mi igenis rendelkezünk igazi eredeti ötletekkel rendelkező "szakembert" !!!
Gratuláció neki, és további eredményekben, sikerekben gazdag munkát kívánok neki! -
BiP
nagyúr
Első mondat dettó.
Irigykedéssel vegyes ámulattal olvasom, amikor valaki ilyen ügyes, kreatív.
Sajnálom, hogy otthonról nem hoztam ezt a barkácsszellemet, gyerekkoromban én is szerettem volna, háttér meg eszközök nélkül meg nehéz volt kitartani, elszállt a lelkesedés. Később meg még nehezebb belekezdeni, (főleg 0-ról, rengeteg pénz) ma már nem is tudnék. Párom családja viszont ilyen, de most már gyakorlati szinten nem érdekel annyira, csak érdeklődésnek maradt meg.
Pedig az alkotásnál, az értékteremtő munkánál kevesebb vegytiszta örömforrás van.Jó volt most így látni, képben jobban elhelyezni a korábbról ismert műhelyPC-t. A lakás is nagyon praktikusan van megcsinálva.
-
Littledrake
csendes tag
-
xKacsax
aktív tag
Emelem kalapom! Kiváló munkák, Bari minőség
-
nincsisbéla
aktív tag
Tisztelet!
-
bteebi
veterán
Hát le a kalappal!
Tök jó a műhely, meg a modok is, de legjobban a saját tervezésű/készítésű NYÁK győzött meg.
#51: Ez amúgy szerintem nagyon jó ötlet.
-
balázs xp4e
tag
Kicsi a világ, énis alsózsolcai vagyok
Nem is tudtam hogy te is zsolcai vagy. Nagyon jók a cikkeid
-
bencek
csendes tag
Lassan a prohardver "piacra" dobhatna egy saját vöröscsillag érdemérmet és kellene osztogatni az ilyen
"jómunkásembereknek"! Elképesztó...Gratulálok!
Én dobok egy virtuális serleget:
-
MZperX75
addikt
Itt 3 év is elég volt (anyámékból),sajnos külön bejárattal kelletett volna kezdeni....6hónapja albérletben.
sok sikert és külön bejáratot ,saját hőszabályzást és villanyórát.....helyrajzi számotgordonfreemN
üresen áll,vadi új lakrész.....
Bari:
Vissza modder-kedéshez csak így tovább!
,most már tudom,hogy én sem lakásfelújítással(az az generálkivitelező ,hanem lakhely modder is vagyok -
ViiiiktorOC
senior tag
Minden elismerésem Bari!
Precíz munka mindenütt!
Arról az Eyefinity-ről szívesen olvasnék tesztet, vagy akár ha ráérsz PM-ben elmesélheted röviden hogy alakítottad ki a rendszert!
-
MZperX75
addikt
Ezt tudom!
Egy felső szintet én így csináltam 0-árol(54nm2)+14nm2 erkély,csak volt még egy homlokzatszigetelés és erkély építései is közben,+komplett tető javítás,persze meló mellett bár nekem ez az egyik szakmám az 5-ből
( de ahogy a sors úgy hozta közös lónak túrós a háta,mire pont befejeztem .,inkább elmentünk albérletbe a béke kedvéért,így egy nagy cumi ,és mínusz 3milla+munkám ott maradt)
-
Bari
Modder
Köszönöm Mindenkinek!
#4 Fr3eWar: tudom, munka közben nem hordom.
#8 ViZion: Lényegében irodai munkát végzek, így a modding jó kikapcsolódás
#13 MZperX75: Fentebb írtam, irodai munkám van, a modding és a barkácsolás kikapcsolódás. Igyekszem a legtöbb időt tölteni a családommal. Szerencsére jól tűrik a hóbortomat, így nincs probléma ha éppen belefeledkezek a lenti munkába. A lakásfelújításhoz önerő mindenképp kellett, nélküle lehetetlen feladat, idő meg annyi van amit az ember szakít a munkára, természetesen csak a család után
.
#21 WiZARD: Régi szép idők
Rég beszéltünk.
#32 mepet: Azok nem kaputelefonok
A háromból kettő házi-telefon, az egyik a párja a műhelyben a másiknak meg anyóséknál van. A harmadik pedig egy vezetékes telefon.
#40 ONEFREE: Igyekszem precíz munkát kiadni a kezeim közül
-
Maxentius
addikt
Csodálatos a műhely!
-
ONEFREE
aktív tag
Ez a hosszú időn keresztül tartó kitartás már irigylésre méltó!Minden elismerésem! Ami a spektrumanalizátort illeti
nem tudnék különbséget tenni ,hogy ez most egy igényes gyári darab vagy a műhelyedben készült nyák.
-
blaca83
őstag
Gratula a cuccokhoz!
A "Baris egér" tényleg besz@rás!!!
-
Zé777
tag
Azta fúúde cool!
Elismerésem és tiszteletem!
Nekem egy darab csillag csavarhúzom ha van itthon... -
mepet
addikt
válasz
gordonfreemN #33 üzenetére
És mindenki feljár a padlásszobába kaputelefonálni?
-
mepet
addikt
Szépek a munkáid, sőt a legértelmesebbek a ph!-n, a ph! sztármodderei munkái közül magasan kiemelkednek.
Az egyetlen, amit nem értettem a képeket nézve, hogy minek van 3 kaputelefonod?
-
vg
addikt
válasz
gordonfreemN #28 üzenetére
Hát ez azért nem éppen így van.
-
Peterson_
addikt
Újra és újra ledöbbenek, ahogy ízelítőt kapok ezekből a remekművekből!
Le a kalappal! -
vg
addikt
Érdekes. Nem veszélyes/tilos a gázkazánnal egy légtérben lévő szerelő műhely működtetése?
-
kcsa
veterán
Be kell hogy valljam, a csodálkozásnál csak az irigységem erősebb, a szerszámok láttán
(szerk.: én nem negyediken, csak harmadikon lakom panelban
)
-
Apika
addikt
Gratulálok a munkásságodhoz!
-
parkasz
senior tag
Gratulálok, remélem még jó sok alkotást látunk még tőled.
Állat a műhelyed( egy őszintén, irigyen sóvárgó 4. emeleti panel-lakó )
-
jones965
Modder
Örülök, hogy egyre többen megismernek és elismerik a munkáidat.
Gratulálok! -
WiZARD
addikt
Van még otthon vízhűtőblokkom, amit Bari alkotott.
A régi szép idők -
-
ESP
őstag
Hihetetlen tudásod van
-
Igen faja King gyűjtemény.
-
szab.tam
nagyúr
(ilyen sorrendben...)***
"A belső hangok"
-
gordonfreemN
addikt
-
agoka07
senior tag
Ügyes!
Egy példaképem vagy -
MZperX75
addikt
Szép az egér!
Tényleg ilyen hobbi-hoz rengeteg idő kell család mellett,mit csinálsz főállásba,hogy marad energia ilyen jó kis murihoz(pénzről nem is beszélve)?
(bár a lakásfelújítás jó dolog,pénz és idő,ez önerő nélkül szerintem nem megy ,hiába 2 jó kéz és kreativitás)
Ja a mennyezet szépen leszakadt
-
Engineer086
Modder
Gratulálok a cikkhez barátom!
-
Destructo
senior tag
Gratulálok!
-
.mf
veterán
, többet nem is tudok hozzáfűzni.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Bari kolléga, elismerésem a kreatív és pontos alkotómunkádnak. Csak így tovább.
-
ViZion
félisten
Huhhh. Ez durva! Jó műhely, érdekes alkotások.
Ha nem moddingolsz, mit dolgozol Bari?
(lehet elsiklottam felette, mert melózom éppen)
-
beteg
őstag
Tiszteletre méltó!
-
Retekegér
MODERÁTOR
Egy igazi alkotó! Gratula!
-
callmeakos
veterán
Azt a leborult
Irigylésre méltó a műhely.
Minden elismerésem -
Fr3eWar
őstag
Grat!
(halkan megjegyzem gyűrű+eszterga páros nem mindig nyerő)
-
czanga
őstag
Wow!
...
-
dfdfdf
őstag
Gratulálok minden elismerésem!
-
Télapó_
tag
Minden elismerésem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged