- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
electro123
csendes tag
Nekem ezek az órák nem tetszenek, egy óra legyen óra értitek. Nem látom benne az alternatívát, mért vennék olyat a 4.7" es telómhoz amikor fogom zsebre teszem majd ha hívnak előveszem akárhol és 1 kézzel tudom kezelni (igen én tudom érdekes módon). Viszont ha mondjuk metrón hívnak és rajtam az óra de közben kapaszkodom akkor kéne egy harmadik kéz is vagy nem?? szerintem csak szimplán megint hájpolni akarnak valamit, hogy aztán milliárdos biznisz legyen belőle mert állatira felesleges. Totál értelmetlen, azért veszek androidos cuccot nagy képernyővel, hogy azon élvezzem a netet meg a levelezést meg frankón tudjak játszani rajta meg excelezni, wold - özni ilyenek. Egy okos órán ezek közül melyiket tudnám megoldani??? pláne metrón, villamoson, buszon.
Ótvaros nagy baromságnak tartom, ennél még a google glass is jobb ötlet pedig már az is hülyeségnek tartom, no mind1. Mindig lesznek ilyen balpöcs ötletek. Ettől eltekintve ez persze csak az én véleményem de akkor sem látom értelmét.
Sokkal jobb egy Iwc Schaffhausen - t felvenni vagy egy Breitlinget és azon megnézni az időt, azok nekem menőbbek
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest