- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
"Írtad korábban, hogy 4 GHz alapfeszen. Ez ugye csak vicc? Vagy nálad az "alapfesz" szó azt jelenti, hogy AUTO-n hagyod a fesz.-t?"
Igen Auto-n van alapban, de mellette ki is írja az értékeket. 4,2 GHz-ig mentem el úgy, hogy a feszültség értékek nem változtak, sem a BIOS kijelzéseiben, sem a tesztprogramok szerint (ne felejtsd el, ez a deszka kifejezetten ehhez a procihoz készült, nem tudsz olyat beállítani, amit nem visel el, legrosszabb esetben leszabályozza magát).
A proci teljes terheléssel 4,2 GHz-en 78 fokig ment el.
A feszültségeket egyébként akkor emelné, ha jól emlékszem, ha a Load-Line Calibration Enabled lenne, de az alapból Disabled, így az Auto csupán annyit tesz, hogy a proci gyári feszültségértékeit adja meg."Nem vagyok tuning-szakértő, de ha AUTO-n hagyja a fesz. értékeket, akkor kaphat egy olyan fesz.-t a proci, amitől aztán ki lehet dobni a kukába."
A proci, illetve a lap amúgy is saját maga kezeli a feszültségeket és az órajelet, mivel a Core i7, ha engedve van, akkor automatikusan túlhajtja magát egy biztonsági értéken belül, ha terheled (Turbo Boost).
-
OkosTibiKing
tag
-
Vistaboy
veterán
A hozzászólásod első részéhez: Igazad van, egyáltalán nem vagyok képben, és eléggé kiver a frász a gondolattól, hogy esetleg valami balul üt ki, és akkor annyi lesz.

A második részhez: Fogalmam sincs, mindent alapbeállításra raktam. Egyedül az EasyTune-nal húzattam meg egy csöppet a procit 3GHz-ig (Feljebb már nem valószínű, hogy menni fogok, ez az egész tuning dolog nekem nem ér ennyit. Így is örülök hogy azóta 3GHz-en jár baj nélkül, túlélt egy rendszertelepítést is, és nem ment 50°C fölé a proci. Szóval ennyi nekem elég is
).
Arról hogy a RAM-jaim miért csak ekkor mennek 1200-on, fingom sincs, de jó lenne kideríteni. Mondjuk ha ezzel a beállítással nem lesz probléma - remélem -, akkor ezentúl így fogom használni, szóval akkor marad 1200-on.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Horgász topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- 2027ig GYÁRI garancia Lenovo V14 / Ryzen3-7320 / 8gb DDR4 ram / 500gb NvMe SSD / WIN11
- Moza R5 bundle +brake kit + formula es wheel eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- Death Stranding Director s Cut
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).