- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Látom, így sem lett elég precíz a két oprendszeres rész. De nem hiszem, hogy direkt nem akarjátok érteni. Itt processzor szintű hardveresen támogatott virtualizációról próbálok beszélni, sokkal kisebb emilációs veszteségekkel mint a klasszikus, csupán szoftveres alapú virtualizációnál. De tekerek még egyet a szövegen, olvassátok el, és kritizáljátok. Esetleg adjatok javaslatot rá, hogy mit írjak oda, mivel lennétek megelégedve...
-
rudi
nagyúr
Igen, ezt minden esetben le lehet írni. Még annyit gyorsan hozzá is tennék, hogy ahelyett az E7xxx-es proci helyett játékhoz az E5xxx-es is elég, sőt az E3xxx-es sem olyan túl kevés
Mindig ez volt, középkategória fölött már régóta fölös pénzkidobás a procivásárlás, hacsak tényleg nem komoly dologra, határidős munkákra kell, vagy türelmetlen felhasználónak. Én is csak mostanában kezdem érezni, hogy a 2 GHz-es E2180 kezd néha kevés lenni. Talán jövő ilyenkor le is cserélem. Talán...
-
rudi
nagyúr
Nincs benne a cikkben, hogy az Intel cuccai kevesebbet fogyasztanak? Nincs benne az sem a cikkben, hogy az Intelnek szintén vannak alacsony fogyasztású processzorai? Ezen felül benne van az is, hogy idehaza nem lehet kapni őket. Ha tényleg olyan dologgal akarod kiegészíteni a cikket, ami nincs benne, akkor linkelt legalább 3 kiskertes (vagy egy nagykeres) listát, ahol 1-2 héten belül eladnak az átlagos földi halandónak EE-s Intel procit.
Abban meg tényleg csak én érzek furcsaságot, hogy a 65 nm-es és a 45 nm-es procinál ugyanaz maradt a TDP érték? Szerinted tényleg reális, hogy a Core 2 startjakor gyártott 65 nem-es 2,66 GHz-es E6600 ugyanannyit fogyasz mint a 45 nm-es E7300 szintén 2,66 GHz-en? Tényleg nem kellene ezek fogyasztásbeli különbségét valahogyan dokumentálni az adatlapjukon?
-
rudi
nagyúr
Szerintem sem lesznek. Akkor már 2:1?
Megfelelő szinten írtam az LGA1366 perspektivikusságát az LGA1156-hoz képest. Ha valaki rászánja a sokpénzt és akar egy bika konfigot, akkor LGA1366-ban van konrét esélye arra, hogy majd pár év múlva is tud bele bika procit tenni alaplapcsere nélkül. LGA1156-ra erre egyelőre elméleti esély van, egyszerűen nem arra szánja az Iintel a platformot. Szóval 100k körli proci+lap áron szerintem belefér az a +15k alaplap szinten amivel drágább az LGA1366. Aki meg nem hajlandó kiperkálni az LGA1366 árát, vagy ahhoz hasonló összeget, messze jobban jár AM3-on.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest