Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Ha mar 2700-ra csokkentetted a Phenom orajelet, akkor nyugodtan visszaveheted a hozzatartozo feszultseget 1.2V kornyekere.
Amd feleslegesen allit be gyarilag 1.325V-ot ilyen "alacsony" orajelhez.Uj koraban a procim elment 1.15V-tal is 2700-on.
Igy idle 20W-ot, terhelve 30W-ot faragtam az akkori konfigom fogyasztasabo.Most, 3 evvel kesobb mar 1.225V kell, hogy betonstabil maradjon alaporajelen.
-
törölt tag
Tovább megyek. Beállítottam biosban a CnQ-t, ami, ha nincs rá igény (böngészés, olvasgatás), visszaveszi az órajelet egészen 800MHz-ig, a feszültséget pedig 1,05V-ig.
Mondom, én fogyasztásmérővel kimértem. Monitorral együtt a rendszerem, idle/böngészés/irodai munka közben 120W-ot eszik. Ebből a monitor olyan 35W. Ettől alacsonyabb, ezzel a rendszerrel nem lesz. Bár, tervben van egy 45W-os max. TDP-vel rendelkező proci beszerzése
Kíváncsi lennék, hogy az mit javítana ezen az összképen. Játék közben meg "nem számít", hogy mennyit zabál (egyébként akkor olyan 230W).
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Gitáros topic
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- PlayStation 5
- Temu
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÚJ! Steelseries Arctis Nova Pro vezetékes Gamer fejhallgató + erősítő (Xbox) - dobozában!
- MacBook Pro 16 M1 Pro / 16 GB RAM / 512 GB SSD
- iPad Pro 5th gen (126 gb / wifi)
- ÚJ! SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless (PC & Xbox) Aktív zajszűréssel!
- HyperX Cloud II Wireless vezeték nélküli Gamer fejhallgató dobozában!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Kíváncsi lennék, hogy az mit javítana ezen az összképen. Játék közben meg "nem számít", hogy mennyit zabál (egyébként akkor olyan 230W).