Új hozzászólás Aktív témák
-
Én már egy ideje azt keresem,hogy hol állapodhatnék meg a gépemmel ugy,hogy ne kelljen hozzányulni.Vmi mindig hiányzott. Most ugy érzem ezzel meg tudnék állapodni,azért szeretném a legjobb cuccokból összerakni.
Nem tudom még ennek mi a vége,de néha már unom és sokszor időm sincs rá,hogy határokat keresgéljek.Ezért választanám a legjobbat és csak a proci szab határt.tomic : Nem figyelem a magyar árakat és nem is hasonlitom össze az ittenivel.
-
Szórakoztam a feszekkel,nem lett hűvösebb,csak instabilabb ha nagyon le vettem őket.
Nincs baj a bios-al nekem nagyon bejön tetszik a sok állitási lehetőség.
Egyébként igy,hogy most végre megnéztem rendesen,nem annyira banyolult mint amilyennek kinéz.
Megemeltem a vcore.t 1.47V-ra és a VRM felugrott 0.94V-ra.
Változik az,csak rá kell jönni mitől és hogyan.majd megkeresem azt a határt amikor 0.88V-ról megmozdul felfelé. Nem tudom hol van az az alsó határ ahol elindul lefelé a VRM fesz. Mondjuk a képen az a 0.7V VRM ,hát eléggé alul lehetett feszelve és az övék ráadásul ES példány amiről tudjuk,hogy olyan ütős procit nekünk nem fognak kiadni.Megnéztem RealTemp 3.00-val,ott ugyebár a settings megmutatja az alsó és felső értékét a vid-nek. Nekem 0.825V az alja,ugyhogy nálam sosem lesz 0.7V VRM.
Valahol linkeltem egy leirást a lapomról,vagy itt vagy a másik topicban.
Ott benne van az összes kép a bios-ról,elég profin meg lett az csinálva.
Meg találtam:
MSI Z87-GD65 GamingJöhetne már a postás,hozhatná a speckó pasztát.
Már bizseregnek az ujjaim. -
Nos
Végig néztem az össze állitható feszt.Vcore van,offset-el is.
Cpu Ring voltage offset-el is (erre tippeltem volna) de nem ez az.
Cpu SA
Cpu IO analog és digtital fesz állitásokkal.Bármelyikhez nyultam a nem változott a fesz értéke a cpu-z ban,sztem nem lehet állitani a VRM feszt.
Nekik vmit félreolvasott a cpu-z és ebből csináltak egy nagy hirt.Állitgattam a fesz értékeket offsettel lefelé és simán indult a gép
megnézem majd nem-e lehet ezzel csökkenteni a melegedést. -
Az 1.62 is,épp most néztem.
Köszi srácok.
Egyenlőre itt tart az alulfesz,majd még próbálom lejjebb vinni.Engem amugy érdekelne,hogy vitték lejjebb a vrm feszt 0.9-ről 0.7-re.
Enszuke : feljebb vhol irtam,hogy a VRM feszt olvassa ki a cpu-z nem a VCore-t.
Meg még ki tudja mit olvas ki a cpu-z. -
-
Egyenlőre Geil Evo 2133 C9 ramok lesznek benne.
Mivel a ddr3 topic kihalt igy nem tudom egyenlőre eldönteni melyik 2666 vagy 2800 esetleg vmi jófajta 2400 ram legyen.
Egyébként lehet utána járok,hogyan lehet beszerezni az MSI 3GHz Gaming Edition-t.ZeroDK : Azt hittem tudod mi az a haribo,ez egy gumicukor gyártó cég.
Na de komolyra forditva...
Ahonnan vettem (overclockers.uk),gondolom ott rakták bele ajándéknak (szokásuk a meglepi).Olvasgatások után ezt a lapot találtam az egyik legjobbnak.
(amig nem jönnek az csucs lapok)Na hagyjatok békén amugy meg...
megyek gépet szerelni-telepiteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Háztartási gépek
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen R5 2600 / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest