- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolcsi20
senior tag
válasz
Dare2Live #269 üzenetére
nézőpont kérdése ez is, gusztustalannak tartom ezt a küldök 1 procit, istenítsed és szerezz még pár vevőt nekem féle dolgokat....csak 1 dolgot felejtenek el vele, hogy ezt a procit senki se veszi meg, csak arra jó h mutogassák h igen ez is van. Amúgy amit itt ph-n eddíg valaha is teszteltetek azt mind a gyártó adta? kétlem, nem túl szerencsés arra fogni hogy az AMD nem adott nekünk procit
-
Rolcsi20
senior tag
válasz
Dare2Live #265 üzenetére
stílusával abszolult nem értek 1et, amit írt abban viszont van némi igazság, rv670 már 1 hónapja van, de legyen 2hét mióta m.on már több ember is beszerezte, itt bazárba is adják veszik, és még mindíg nincs teszt csak a folyamatban van című mondatot hallani, jó, engem nem sürget az idő, de kb 2-3 hete hallottam 1.ször ezt a folyamatba van című mondatot 1 tesztelős egyéntől, semmi közöm az elfoglaltságaihoz, de 2hét alatt azért lehet alkotni. Amúgy meg abban is van igazság hogy ez mind szép és jó hogy ide adja az intel az új prociját ami lesz vagy 250k, igaz kb minden 10ezredik magyar pcbe fog belekerülni, és még sokat mondtam, mellesleg aki megveszi se valószínű hogy 1 neten megnézett teszt és más ember véleménye alapján fogja megvenni. Szívem szerint én is várok már egy Phenom+790fx+3870 tesztet, azon is fogunk majd vitatkozni már előre látom
...valami úgyse úgy lesz abba a gép konfigba mint amire vágyunk
....ki lehetne írni előre 1 topicot hogy milyen gép konfig legyen tesztelve
(márkától függetlenül), ahány ember annyi féle vélemény lenne az fix
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest